onsdag 25. mai 2011

Vedlikeholdsfrie gjerder - noen som har erfaring med dette?

Foto: Vindex(lånt fra arikkelen det er linket til i dette innlegget)

Vi planlegger å gjøre noe foran huset for å avgrense mot innkjørselen(vi deler den med to andre hus). Jeg har siden vi bygde huset tenkt å ha en bladhekk der med en port ut mot veien, men den siste tiden har vi snakket om at kanskje et gjerde er tingen.

Fordelen med gjerde er at vi slipper å vente i flere år før det blir høyt og flott - og jeg har dessuten alltid ønsket meg et hvitt stakittgjerde. Videre kan vi jo fint plante noen busker og blomster på innsiden av gjerdet for å få den grønne og koselige "looken".

Ulempen med et gjerde er all malingen. Vi har i tillegg mye rekkverk på huset; svalgang, stor terasse, balkong og rundt kjellernedgangen - altså det tar mye tid å male - så spørsmålet er da om vi skal orke enda mer gjerde å male...

...men så kom jeg over denne artikkelen på Klikk.no for en stund siden, og jeg må innrømme at dette høres veldig fristende ut! Er det noen som har erfaring med dette??

Jeg blir i såfall veldig glad om du deler dette med meg enten her på bloggen eller pr mail! Gjerne her på bloggen, da det sikkert er flere enn meg som lurer på dette.

Ønsker deg en fin onsdag!

Klem fra Livy

4 kommentarer:

Fra gammelt til nytt sa...

Har ikke erfaring, men vi har også tenkt samme tanken på å sette opp av disse vedlikeholdsfrie gjerdene rundt dert nye huset. Jeg har sett de på messe, og de ser flotte ut. Er litt spent om "plasten" de er laget av er av den typen som trekker til seg mye skitt. Men regner med at det er brukt en type "plast" som ikke gjør dette. Følger med på innlegget ditt for å se om du får noen kommentarer med erfaringer.

Ha en fin dag

Jorunn

Herman Grans ♥ sa...

Har desverre ikkje erfaring med det :/ Men det var kjempefint! Veldig koselig med buene på toppen :) ha ein flott dag :) Hilsen Grete

liven sa...

Det er så koselig med stakittgjerde...men når det blir mer arbeid enn kos...er det ikke gøy lenger!
Disse gjerdene høres jo bra ut...sikkert bare å spyle ivei så er de fine igjen!
Lykke til med valget...og ha en fin dag Livy

I bestemors hus sa...

Har ikke erfaring selv, men vurderer også vedlikeholdsfri gjerder. Det jeg lurer på er om de er veldig dyre i forhold til vanlig stakitt, for vi har ganske stor hage. Er pengene verdt jobben man sparer?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...