♥ Om meg

Jeg er ei jente på 31 år som er gift med en fantastisk mann! Sammen har vi tre vakre jenter født i september-03 ♥ november-07 ♥ og mars-11 ♥

I august 2007 flyttet vi inn i vårt nybygde hus i en liten by på Østlandet. Det er mange uferdige prosjekter her hos oss(men noen planer er lagt) og etterhvert settes de nok ut i livet. Med tre prinsesser i huset blir det mye rosa, hvitt, blonder og stæsj - og vi jentene elsker det! Hva min bedre halvdel synes er det best å ikke spørre om *smiler*

Fortiden er jeg hjemme i mammapermisjon og jeg riktig koser meg med det. Jeg føler meg utrolig heldig som kan få være hjemme og legge til rette for at mine søte små skal ha det godt. Det er langt fra idyllisk hos oss, men bloggen er mitt fristed og jeg prøver å legge ut inspirerende og hyggelige innlegg.

Helt fra jeg var liten har jeg vært glad i interiør, og jeg har kost meg med innredning og ommøblering fra jeg var ganske liten. Jeg liker å ha det fint rundt meg, og koser meg når jeg kan pusle her hjemme. Jeg har en stor lidenskap for kopper, kar og glass - og ender somregel opp med noe nytt støtt og stadig.
Bloggen er tenkt som en hverdagsblog hvor jeg skriver om hva som skjer rundt meg og mine. Men hovedfokus vil nok alikevel ligge på interiør.

Takk for at du titter innom bloggen min ♥ Jeg blir veldig glad om du legger igjen en hilsen!

Stor klem fra Livy

♥♥♥


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...