onsdag 20. august 2008

Her bor...

V I C T O R I A
...og her er det meste ROSA...
p
I dag skal dere få være med på en liten omvisning på 4 åringens rom. Da vi planla huset var hun kjapt ute med å ønsket seg samme farge på veggen som blomsterpottene sine. Fargen er skikkelig tyggegummi rosa, så vi valgte å la en vegg gå i den fargen, og de andre tre i en lys-lys rosa farge. Snuppa er veldig fornøyd med rommet sitt.
p
p
Sengen fra Jysk, kommoden og oppbevaringsreolen fra Ikea var i furu, men ble malt da vi flyttet inn. I anledning 5 årsdagen til snuppa er det tenkt at en ny seng skal i hus. Jeg tror det blir Hemnes - daybed fra Ikea.
o
o
Skapet og skrivepulten er fra Bohus. Blomsterlampene fra Ikea.
o
Victoria har også fått lystette liftgardiner på rommet sitt slik som Signe, men hun er så glad i de andre gardinene at enn så lenge får jeg ikke lov å ta dem ned - så her kjører vi dobbelt opp.
o
o
Teppet er kjøpt på Bohus og det har vi blitt skikkelig glad i - et tykt og deilig teppe til å leke på, og som er en skikkelig fargeklatt!
o

o
Under kommer noen detaljbilder fra rommet hennes, som dere skikkert allerede har skjønt er den "My little Pony", Prinsesser og Minnie Mus som gjelder her i gården omdagen.
o

o
Det har vært full fart i Livyheimen de siste dagene så det har blitt dårlig med bloggbesøk, men i kveld etter at barna er i seng skal jeg kose meg og besøke bloggene deres - tusen takk for koselige hilsner alle sammen - det er så hyggelig at så mange stikker innom! o
Ønsker dere alle en fin dag videre! o

11 kommentarer:

sandra sa...

såååååååå fint rom!! det klør i fingrene på meg! jeg kan nesten ikke vente med å rydde bort kontoret å lage barnerom til lillegutt... så masse fint du hadde:)

liven sa...

Åh så søtt det var her da!!
Med masse fine rosa detaljer!!
Tenker hun koser seg her:O)

Ha en fin kveld:O)

Ann-Cathrin sa...

Så koselig rom:) Lett å se vi har jenter i samme alder..er ganske lik smak og stil:) Ha en fin kveld:)

Anonym sa...

Hei,
Så fin Blogg du har :)
Når det gjelder jenterom så er det SÅÅÅ gøy å innrede og man lever seg helt inn i det liksom, ønsket jeg var 5 1/2 år jeg da vår prinsesse i vinter fikk nytt rom som ble pusset opp fra gulv til tak. Kan minne litt om jenta di sitt. Ta en titt:
http://dethvitehjerte.blogspot.com
Vår prinsesse har sånn seng du har tenkt å kjøpe til bursdagsgave til datteren din, veldig fornøyd, stor og god seng, mye plass til oppbevaring og kan gjøres om til dobbelstørrelse ved overnattingsbehov, genialt, samt at den er litt sofa koselig med puter og sånn!
Ha en fin kveld, kommer innom bloggen din snart igjen!
:)

Kaos sa...

Så herlig rom til jenta di!
Skikkelig prinsesse ;)

Minner meg på å få ryddet på jenterommet vårt...

Smineset sa...

Hei
Så rart at du la igjen kommentar inne hos meg akkurat nå. Jeg var faktisk inne hos deg allerede da jeg så den. Nå har jeg med (sjalu øyne) sett på det koselige jenterommet. Jeg har bare en gutt, så hos meg går det i biler, båter, fly og blått... Får lage ett slikt rom til meg kanskje.. tjihi :-)

Ha en super dag!

aase sa...

Skal si Victoria har et lekkert rom ja!! Her er jo rosa ut,så ut som det går ann for tiden!! Hun går ikke engang med rosa truse.....dån!! Godt jeg har bloggen din som kan vise nydelige prinsesse rom da!!

Teppet var jo skikkelig knall!!

Takk for alltid koselig beøk hos meg også!!

Merete sa...

Skikkelig jenterom! Heldigvis har ikke snuppa her så sterke meninger når det kommer til interiør og slikt enda, men merker det kommer snikende.

Karna sa...

Så nydelig prinsesserom, med mange fine detaljer, skjønner godt at hun koser seg her!

God helg!

Minmill sa...

Gudameg for et lekkert jenterom. Tenker jenta di føler seg heldig. Masse, masse rosa. Har to jenter selv, så jeg vet hvordan de er :)

God helg til deg fra Minmill

Mimill sa...

Skrev feil i linken isted. Prøv heller http://minmill.blogs.no

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...