tirsdag 5. august 2008

Sene kvelder

Det er mørkt ute og regnet pisker rundt hushjørnene omdagen - deilig vær å være inne i! Får nesten litt november følelse jeg. I kveld har jeg hatt besøk av min beste venninde, og vi har kost oss masse med prating, ost og kjeks. Hun bor et stykke unna så det er så kjekt å treffes nå når hun er hjemme på ferie! Er så gla i dæ!


I går flyttet mannen og jeg litt rundt i stua, og endelig fikk vi flyttet speilet som har hengt over sofaen - synes det gjorde seg godt i kroken i spisestuen. Nå mangler bare lysekronen over bordet og et malingsstrøk på stolene så er jeg fornøyd;-) Det ble luftig og fint når sofa og speil fikk ny plass og den store drømmen til mannen er et piano - han er superflink til å spille så nå er vi på utkikk etter det riktige pianoet - Livy har ett kriterie, og det er at det er pent å se på - Livy mannen har også ett, og det er at det er bra å spille på - så vi får se om vi finner begge deler *smile*
Nedenfor kommer noen stemningsbilder fra spisestuen i kveld!

Jeg har vært så heldig å få noen awarder mens jeg var på ferie - Tusen Takk! Jeg kommer tilbake til dem i et senere innlegg!

*Klem - Klem*

5 kommentarer:

liven sa...

Så fine stemningsbilder fra stuen din:O)
Håper dere finner et piano som passer begge da:O)

Ha en fin dag:O)

Vibeke sa...

Så koselig du har det. :)

Merete sa...

Dere har det virkelig så koselig! Du er dyktig med innredningen. Kanskje du kan hjelpe meg med nipshandling? Føler jeg er så kritisk og ikke helt finner noe jeg liker. Men,men. Det kommer jo litt etterhvert.

Lykke til på pianojakten. Hva slags prisnivå ser dere etter? Vil anbefale å legge litt penger i det så dere får ett som er i stand. Skal man stemme opp og slikt koster det brått mye likevel. Mange av de nostalgiske er jo flotte, men uspillbare.

Ann-Cathrin sa...

Så stemningsfulle bilder:) Det er koselig når man kan begynne å benne litt lys igjen:)

Anneli sa...

Så koselige stemningsbilder <3
Elsker levende lys.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...