søndag 10. august 2008

Prosjekt lekestue

Endelig har jeg fått begynt på prosjekt lekestue! Og jammen var det på tiden - lekestuen ble kjørt hit på henger(arvet av et vennepar av oss - tusen takk snille dere!)i midten av april. Den har stått her og vært særdeles lite flaterende med avflasset rød maling i mellom de to hvite nymalet husene.

...Men nå har den fått ett strøk hvit maling på utsiden, og to strøk inni. Jeg håper bare at det blir oppholdsvær snart så jeg får tatt det siste strøket utvendig også. Synes den ble veldig fin nå når den er hvit.

*Inni var den ubehandlet og så slik ut*

Slik ser den ut inni nå etter et par strøk med maling. Lekestuen er veldig liten, så for å utnytte plassen har jeg tenkt å snekre en benk på den bakerste veggen, og kanskje sy noen fine puter til benken. Jeg skal også kjøpe et gulvbelegg å ha på gulvet. Noen hyller skal opp på veggen, også er det bare å finne frem kopper og kar.


Her blir det nok servert saft og boller i høst, og jeg gleder meg nesten like mye som Victoria til den er ferdig!
p

Ellers går livet sin vante gang i Livyheimen, vi har kost oss masse i mannens ferie, og i morgen er han tilbake på jobb igjen. Vic begynner i full plass i barnehagen og Lille S og jeg har huset for oss selv igjen. Eller det vil si; mannen skal bare jobbe en uke så er han hjemme i seks ukers pappaperm - da skal Livy og mannen kose seg supermye med lille S - og store V blir nok endel hjemme fra barnehagen slik at vi kan ha det kjekt alle sammen. Ellers så tror Livy at hun skal begynne på alle sine maleprosjekter - det er i grunnen bare å sette i gang:-D Igjen vil jeg få si tusen takk for alle de koselige hilsnene dere legger igjen her i bloggen - jeg setter veldig stor pris på det!

Ønsker alle en riktig fin uke!

6 kommentarer:

... 4 på toppen sa...

Oi, sånn vil vi (les: toppen-mamma og toppen-prinsessa) ha også.

Kjempefin ble den.

Klem

liven sa...

Her kommer det til å bli så fint!!
Så lekkert med hvitt både ute og inne......
Blir så kjekt å se når du har pyntet her!!
Kos dere og nyt dagene med ungene:O)

Lyst på livet sa...

Det høres ut som dere er en harmonisk liten familie :-). Deilg at alle kan være hjemme å kose seg sammen!

Lekestuen blir kjempefin! Får nesten en klump i magen.... minstejenta her i huset er 8,5 og er bare opptatt av High School Muical og andre sånne kuuule ting som jeg nesten ikke aner hva er....
Gutta som er 7 klassinger er i allefall for lengst over lekestadiet og tenker kun på merkeklær og jenter for tiden! Hmm...

Begynner jeg også å bli gammal tro??

Ha en fin dag.
Klem Torunn

banglamarie sa...

Å så lekker lekestuen ble! Jeg har ett lignende prosjekt. Vi har arvet dukkestue av noen venner. SKal sette den opp en av dagene og så male den. Håper den blir like fin som denne! Lekker stil du har! Gjennomført :)

Ann-Cathrin sa...

den kommer til å bli kjempefin!! Så gøy da:) Vi vil også ha lekestue!:)

Merete sa...

Så heldige dere er!! Den blir helt sikkert råbra når den er ferdig.
Veldig koselig med slike småstuer.
Farfar her skal bygge til oss, men det blir nok ikke før neste sommer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...