fredag 12. september 2008

off we go...




I morgen bærer det avsted til Tigerstaden - Livy gjester Grand hotel!



Hva med en overnatting på Henrik Ibsens værelse? Eller hva med en overnatting her




Livy regner med noe ganske mye enklere, men denne delikate frokosten på sengen takker hun nok ja til *smile* Om ikke jeg får lyst på en tur til Grand cafe





En overnatting i Oslo med shopping og stilfull middag på restaurang Julius Fritzner. Gleder meg til apretif med middag her! Livy er ikke helt vant til slike flotte restauranger men pakker penkjole, sko og juveler og drar avsted i morgen tidlig;-)




Sist men ikke minst vil jeg vise dere hva Grad hotel nylig har laget - et eget Ladies floor, og drømmen er jo en natt her! Aller helst skulle Livy bodd på rom 580 - designet av Suzann Pettersen. Ta en titt på disse vakkre detaljene - masse lekkert fra Riviera Maison her!


Med dette ønsker jeg alle en riktig flott helg!

Klem*Klem
*Alle bilder i dette innlegget er hentet på websiden til Grand hotel*

5 kommentarer:

Ingunn sa...

Dette ser toppen ut!!!Har aldri vært på Grand, men var på holmenkollen park hotel for noen uker siden. Skikkelig koselig sted det også! Rom 580 tror jeg nok hadde falt i min smak!!!!Du bare må bestille det;)

God tur!
Klem

Tove sa...

God tur!!!
Vi skulle bo på Grand hotel for noen års siden. Og på vei til Oslo ringte de for å fortelle at det hadde skjedd en feilbooking, så de lurte på om det var greit at vi bodde i en av "penthouse"suitene...
Vi hadde ingen innvendinger vi:) Så det var en deilig natt med eget spisebord med plass til tolv, to stoooore dobbelsenger, stor sofagruppe og egen bar. I tillegg hadde Elle bladet sommerfest på naborommet:) Håper du får en flott tur med flott hotellrom, deilig mat og masse shopping:)

Anonym sa...

Ohlala! Det blir nok flott!

Nydelig bilde av V i avisen i dag.
Gratulerer med morgendagen.

by Siv sa...

Kos deg i tigerstaden :)

*Siv*

tinemor sa...

Heldiggris!!
Kos deg masse!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...