søndag 18. januar 2009

..: Barnerom i dag :..

o


o
En stille og rolig søndag formiddag i Livyheimen. Lille S sover formiddagsluren sin og jeg koser meg forann pc'n. Livymannen og Vic er ute en tur, det har kommet litt snø her i natt så det er hvitt og fint på bakken.
o

*Velkommen til Signes rom*
o
I dag skal dere få være med en liten tur på Signe sitt rom.
o
Vi har noen oppussingsplaner for dette rommet etterhvert. Vi flyttet inn noen måneder før Signe kom til verden, og siden vi ikke var 100% sikker på om det ble jente valgte vi å male rommet i en "restefarge" fra andre rom i huset - det ble "cafelatte". Planen er nå å male en vegg i en (lys)rosafarge som går til "cafelatte fargen" på de andre veggene. Jeg liker så godt brunt og rosa sammen. Vi skal også male tak og taklister hvite.
o

oo
Rommet er ganske lite, men alikevel litt spennende. Døren inn til rommet står i hjørnet og gjør at rommet får noen spennende kroker som kan bli fin å ha sengen i som en nisje senere. Signe stortrives på rommet sitt, og liker både å leke og sove her inne.
o o
o
Som dere ser på bildet over har Te-settet som vi bestilte fra Sessan O. Sus kommet - skal si det gikk fort å få det *smile*
o
o
Barna er veldig fornøyd med de nye lekene, og det ser ut som om storesøster synes det er vel så artig å leke med det som lillesøster. Mannen og jeg fikk servert te og pai på sengen i dag morges av to kjempefornøyde jenter *smile*
o

* skal det være en skive? *
o

* Eller en kake kanskje? *
o
Kan nok tenkes at det blir noen flere leker herfra etterhvert.
o
o
Signe har lekene sine i en Expedit hylle fra Ikea - kjempe praktisk og med god plass til masse leker.
o

o
Maileg familien til Signe har fått møbler. Signe var så heldig å få møbler av farmor og farfar til bursdagen sin i november. Siden hun ikke kan snakke selv var mamma'n hennes kjapt ute med å fortelle hva hun ønsket seg *smile* Maileg kaninen i rosa kjole fikk Signe til jul av oss. Vi kjøpte den i sommer da vi besøkte Plym & Co i Sandefjord - en helt super butikk som er vel verdt en besøk!
o

oo
Søøøøt gris fra Maileg - Victorias julegave til Signe. Hun er så søt når hun putter den under armen og rusler avsted *smelt*
o

oo
Her er sangposen vi bestilte fra Sessan O. Sus. Victoria hadde besøk av en kamerat i går og de koste seg masse med sangposen - de trakk figurer og sang sanger av full hals - artig!
o

oo
Siden rommet ikke er ferdigmalt enda har jeg ikke hengt opp bildene hennes - De står jo klare så det er bare å finne frem hammeren egentlig - vi får se *smile*
o

* I vinduet står to roser som jeg har kjøpt på Plantasjen *
o

* Søt dukke fra Sia *
o
* Såå fornøyd *
o
* Ole Brum får deilig mat av Signe *
o
* Konsentrert *
o
Ole Brum er en selvskreven gjest til picnik på rommet og Signe sørger for at han får i seg den maten han trenger - i dag er det jordbær og blåbærpai som står på menyen ;-)
o
o
o
I kveld skal storesøster, bestekameraten hennes, bestemor og Livymannen på Disney on Ice i Oslo spektrum. Vic fikk billetter til dette i julegave av oss, og det var meningen at mannen, jeg, kompisen hennes og hun skulle dra. Siden jeg har vannkopper må jeg bli hjemme i kveld, men bestemor blir med i stede for meg og hun gleder seg masse - kan tenke meg det blir en super kveld! Signe og jeg skal kose oss med en stille og rolig kveld her hjemme.
oo
Tusen takk for utfordringer og awarder jeg har fått, det varmer så godt! Jeg kommer tilbake til dem!
o
Ønsker alle som er innom en fin søndag!
o
Mange klemmer fra Livy

26 kommentarer:

Lindas skattekammer sa...

Så nydelig et barnerom!
En liten prinsesse verdig!
Koselig hjem du har.
Og en fin blogg ;)
Ønsker deg fortsatt en fin søndag!

Linda

liven sa...

Kjempeskjønt jenterom hun har:o)
dette er jo drømmen for enhver prinsesse med alle de koselige tingene......
Maileg familien er jo også bare så søte!!
synd for deg at du ikke kunne gå på forestilling da....håper du koser deg alikevel:o)

Ha en fortsatt fin søndag:o)

Anonym sa...

Nydelig barnerom:)

Anita sa...

Så koselig på barnerommet! Skal innrede litt skikkelig på minstes etterhvert jeg også, nå syns jeg BARE det er rot der:0} Men når hun får litt større seng, så.... Ha en flott kommende uke!

Tiril sa...

Ett drømmerom for de små prinsessene.
Så du er ikke helt iform ennå?må være forsiktig ettepå vet du.
Reiser til Oslo på messe denne uken, messene går slag islag etter oslo er det Paris messen, er ikke denne tiden på året jeg liker å dra på messe , men det må til skal jeg ha varer å selge.Er ett ufyselig vær her idag, det regner fra alle kanter,
Har brukt dagen til stryketøy og brødbaking, han har lempa ut i underetasjen ting og tang som ikke blir brukt, alt fra møbler til kopper og kar.Jeg får ikke være med på slikt, da blir bare halvparten kasta.

OdaAnna sa...

For et flott rom! Ikke rart hun trives der:) Oda var på Disney on ice om torsdagen med mormor og morfar, strålende fornøyd:) Så vakker Signe er:) Kos deg hjemme i kveld, og håper du snart blir kvitt vannkoppene. Klem:)

Mitt og Mine sa...

Takk for at vi fikk være med inn på Signe sitt rom i dag :).Alltid så kjekt å se hva andre gjør - og la seg inspirere. Kjempekoselig rom, også med så mange søte leker!! Signe var jo aldeles nydelig! Ha en flott og rolig søndagskveld og god bedring!

Charlotte sa...

Nydelig barnerom :) Og så innmari fin lekemat du har kjøpt :) Det kommer nok til å bli lekt flittig med :)

Ha en fin uke :)

Minmill sa...

Jo, det ER så lett å hekle som jeg sier. Prøv da vel! Nå har jeg heklet flere oldemorsruter uten hjelp fra andre enn hekleboka. :)
Så mange fine bilder du har fra S sitt rom. Hun har mange fine leker.

Så synd at du ikke kom deg på Disney on ice. Mine barn har vært med kusinen sin på Disney on Ice show, så de har vært borte fra i går til i kveld. De var helt i himmelen da de kom hjem isted.
Ha en fin uke og atter en gang...god bedring.

Guttemamma sa...

Nydelig jenterom også så mye fine leker og detaljer!! Håper alle er trygt i hus!! SEr du har tre kolonner...har prøvd ikveld, men det var jo så mye koder og endringer at jeg ikke klarte det. Livredd for å miste noe også...tips mottas med takk...finnes det ikke en norsk bruksanvisning?? KLem fra Anette

Min lille krok i verden sa...

God kveld, prikkete frue :-)

For et delikat rom og for en utrolig søt liten S. du har, Livy! Jeg ser henne for meg når hun tasser rundt med grisen under armen ..sukk! :-)
Jeg har lovet Pernille (snart 8 år) at hun skal få sjokolademarshmellows på pinne slik hun har sett i din blogg. I den forbindelse har jeg et par fem spørsmål: har du bare duppet dem i smeltet sjokolade (kokesjok. eller vanlig melkesjokolade)?, kan de lages kvelden i forveien? Må de i så fall stå kaldt?

På forhånd takk for svar.
Fortsatt god bedring og ha en fin ny uke.
'
Klem klem

Livy sa...

Hei Charlotte!
Tusen takk for koselige hilsner hos meg:-) Jeg har prøvd å besøke bloggen din også, men jeg får bare at jeg ikke har aktivert profilen min... kanskje det er noen innstillinger du kan endre på så jeg får besøkt deg også? Det hadde vært så koselig!

Klem fra Livy

Min lille krok i verden sa...

Takk, du er den kjappeste knuppen jeg har vet om :-)
God natt!!

Anneli sa...

Hei Livy (:

Så søtt jenterom <3
Den profileringa som dere har i innerdørene syns jeg er såå fin (:
Min kjære har nå vært å kjøpt slike dører *smiler*
så jeg skulle slippe å male alle innerdørene i huset vårt. Det blir straks enklere når jeg kun trenger å male karmene (:

Jeg tror jammen det er uvær i hele landet i dag! Her er det "bare" vind da..
Krysser fingrene for at dine kjære ikke får problemer på hjemturen!

Håper du får en fin uke!
(og at ikke vannkoppene plager deg for mye!)
Klem <3

Mitt Empire sa...

Så fint barnerom.

Irriterende med ting som går galt/er feil, ja. Håper det ordner seg med badegulvet.

Cathrine sa...

for et koselig jenterom:) og flott blogg. her skal jeg komme tilbake:) legger deg på lista mi jeg...

Nr. 5 sa...

Kjempesøtt rom til ei søt lita jente :)

Idè-hjemmet sa...

Kjempefint barnerom. Heldig liten prinsesse som får bo der. Jeg ny blogger, og koser meg med å se på alle bidene av folks hjem. Men det er påfallende mange prinsesser her, og få prinsemammaer, eller?

Bo med barn sa...

Så koselig barnerom! Og døren inn dit var jo virkelig nydelig. Et skikkelig prinsesserom:)

Loppehjemmet sa...

Hei hei! Takk for hyggelig hilsen på bloggen min! Har tittet litt på siden din også, og du har en kjempekoselig blogg! Utrolig kos innlegg om barnerommene! -Dere har jo skikkelig kule leker jo! Likte spesielt godt te-settet, så tror jeg skal sjekke ut linken din!
Linker deg forresten på siden min så blir du enklere å følge!
Ha en fin kveld:)

Anka sa...

Dette var jo et kjempefint rom. Elsker skråtak:) Her kan hun leke teselskap, hihi. God mandag.

silje-sin sa...

Så nydelig barnerom! Herlig:) Jeg får ikke nok av bilder fra barnerom:) de tingene du bestilte, det var vel fra sverige? Hvordan ble det med toll og porto og sånn? Håper formen din er bedre:) mange klemmer fra silje.

Silje sa...

For et nydelig barnerom, en kjempefin blogg!!! Så under kaker og så det fantastiske bordet du hadde laget til bursdag! Nå ble jeg inspirert! Håper det er greit at jeg linker til deg!:)

Fotballmamma sa...

Takk for tipsene! (:

Elisabeth sa...

du søte verden, jeg tror du må ta en tur til sørlandet snart jeg, så kan du hjelpe meg å innrede litt barnerom, bare i blått vel og merke..hihi....wow så søtt, så herlig og så lekkert. Og de bokstavene du har på døren, hvor er de fra?

Du, jeg håper du og dine har en fin fin tirsdag....stooor klem

Meg, mitt og mine engler... sa...

For et nydelig prinsesserom, og en ennå nydeligere liten prinsesse!! :) Jeg holder på å pynte opp gutterommet til mine to små, så er på utkikk etter litt inspirasjon, og det fikk jeg her. Takk! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...