fredag 30. januar 2009

God helg!

o
Fredag er uten tvil den beste dagen i uken synes jeg! Og i dag har jeg gjort noe av det jeg like aller best; Shoppet! I dag gikk ferden til Strømstad sammen med min mor og lille S.
o

o

Jeg har en fast butikkrunde når jeg er i Strømstad, og i dag var inget unntak. Foruten butikkrunden er det obligatorisk med en kopp kaffe på kaffedoppet.
o

o
Noen nye blomster ble med hjem - Fra Hannas skafferi ble denne nydelige julerosen med hjem - Syns de er så utrolig fine, den kommer til å bli fin på bordet på svalegangen frem til den plantes i jorden. Den kostet 169,- sek, og det tror jeg er en bra pris - har for meg at de koster godt over 200 kr her hjemme. Blomsterpotten den står i kjøpte jeg på Växtriket, sammen med to orkideer(59 sek pr. stk), kurvpotte og en liten eføy.
o

o
Disse skjønne hjertene kjøpte jeg i en butikk som heter The & krusiduller, en liten skjønn butikk med mange skatter. Disse er i tre og skal henge på bad og wc dørene våre. De er i samme serie som bokstavene som er på dørene til rommene til jentene. Struten med karameller er også fra denne butikken, og er en gave til mannen ;-)
o
o
Jeg har egentlig bestemt meg for å roe ned innkjøpet av interiørblader en liten smule, men når Pressbyrån har det nyeste nr av både Lantliv og Drömhem & trädgård er det ikke annet å gjøre enn å kjøpe dem - det er tross alt favoritt bladene mine, og det kan faktisk tenkes jeg har spart en tier eller to *lol*
o
De skjønne jordbærene ser helt ekte ut, og får meg til å lengte etter sommer og å dekke til kaffeslaberas med alt det skjønne jeg har fra Greengate på terassen - gleder meg til sommeren jeg!
o
Jeg har desverre ikke rukket noen blogrunde de siste kveldene, men i kveld skal jeg forsøke å få besøkt dere alle. Tusen takk for alle koselige hilsner i de forrige innleggene mine.
o
o
Jeg vil ønske alle en riktig god helg!
o
Klem fra Livy

15 kommentarer:

Camilla at home sa...

Kjempekoselige bilder, ønsker deg en flott fredag videre:)

Sissy's Hus sa...

Åh, så mye fint! :)
Tror jeg må ta meg en tur til Strømstad snart.. Hihi...

Ha en flott helg!
Stor klem
Christina

Anonym sa...

Så mye fint! Ble frista til å ta en Strømstad tur jeg nå :)

Og jeg sier meg enig, fredag er ukas beste dag!

Ønsker deg også en god helg! :)

Anonym sa...

Titter innom for å ønske deg ei god helg :)

Og kjenner at jeg også fikk lyst på en tur til Strømstad....har jo ikke vært der på 2 år nå, men er så glad i den byen. Og så tror jeg at jeg er den eneste i landet som bare elsker Svinesund :)
Men savner det gamle teltet som var der før og alle bodene....det var skikkelig flott. Husker det så godt fra feriene våre i Halden hos farfar og farmor og de turene til Svinesund som vi elsket.

Og nå er det min sønn som har fått samme lidenskapen for Svinesund som meg....men det er nok mest fordi han er vill over all godisen som finnes der :)

Kanskje det blir Haldentur i sommer...og da blir det nok både tur til Ed, Svinesund, Strømstad og div andre småsteder i Sverige.

Kos deg i helga du....

Klem :)

Anonym sa...

Mykje fint:) God helg:)

Min lille krok i verden sa...

Hei Livy

Åå så mye fint du har handlet! Likte spes. godt den nydelige blomsterpotten samt de søte hjertene. Jeg må smile når du forteller om butikkene du er innom. Jeg har akkurat de samme på min liste, men må legge til Hörnan, Werners möbler og den SiA-butikken som ligger nesten på toppen av den bratte bakken :-)
Ønsker deg og dine en deilig helg. Håper du nå er frisk og helt fri for vannkopper.
Klem fra meg

My home is my Castle - by Kari sa...

Nydelige bilder :)

ha en fin helg du og
Klem,Kari

Lindas skattekammer sa...

Deilig å få shoppet litt!
Herlig med en slik dag!
Når en får sette seg ned med nye interiørblader er det virkelig kosestund:)

Ønsker deg en fin helg!

Tanja sa...

Så utrolig vittig, vet du- jeg har kjøpt nøyaktig maken potte som deg i dag (som du har den nydelige julerosen din i); snakk om sammentreff da, hihi :)Må nesten ta bilde og maile deg i morgen kveld. :)
Elsker å se bilder fra din kant, og shoppebilder intet unntak :)

Ønsker deg ei kjempefin helg.

Klem fra Tanja

aase sa...

WOW du får det til hver eneste shopping du altså!!! Lekkert blir det hos deg hver gang!! Masse flott du har kjøpt!! Jeg vil bli med på en runde der snart altså!!!
Her skal 6 små englebarn og jeg på kino og ut å spise pizza idag!!!

Ha en vakker og rolig helg!!!

Min lille krok i verden sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Min lille krok i verden sa...

Paulinas var butikken jeg tenkte på :-)

OdaAnna sa...

Strømstad er jo bare herlig:) Høres ut som dere har hatt en veldig koselig tur, og masse fint ble jo med hjem:) Ha en fortsatt flott helg!

Livy sa...

Hei Tanja!
Så utrolig artig! Vi har lik smak vet du ;-) Vil gjerne se bilde :-) Vil egentlig gjerne ha en blog fra din kant å titte i snart jeg ;-)

Ønsker deg en fin søndag!
Klem fra Livy

Anneli sa...

Høres ut til at dere har hatt det kjempekoselig (:
Vi skal også, 3 generasjoner, på jentetur til nabolandet snart.
Nærmere bestemt til Malmø.
Jeg har ikke vært der før, men det har de to andre (:
Håper å finne noen fine interiørbutikker.. <3

Nå har jeg tatt utfordringen fra deg (:

Ha en forsatt koselig helg!
Klem <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...