torsdag 14. april 2011

Huset vårt og trefelling


I dag kommer noen bilder av huset vårt fra utsiden.
 Jeg og lillesøster har vært på en deilig trilletur i go' været og kameraet var med på tur - tok blandt annet disse bildene.


På nedsiden av huset vårt ligger det et relativt stor område som er ubebygd, og der har det vært maaaaange bjørketrær så lenge jeg kan huske. På senvinteren begynte de som eier dette å felle endel av disse trærne - O'lykke!!! Det ble så lyst og fint, og nå har vi endelig utsikt til sjøen fra balkongen i 2. etg.


Hagen vår består kun av en gressplen, som delvis er gravd opp på grunn av at det har kommet vann inn i kjelleren. Dette er grunnen til at vi ikke har fått begynt på prosjekt hage enda. Noen planer har jeg dog tenkt å sette ut i livet i år, og vi satser på å få plantet hekk på framsiden av huset. Videre ønsker vi oss en støttemur i skråningen rundt tomten, men det må vi først regne litt på. Jeg har innsett at hageprosjektet kommer til å ta noen år.

Planlegging og drømming er iallefall gøy(og gratis;-)!


Ønsker deg en fin torsdag!

klem fra Livy

2 kommentarer:

liven sa...

Du har et kjempefint hus Livy!
Så godt når der felles trær....irriterende med svære trær som tar for utsikten!
en herlig liten jente du har...med de gode bollekinnene :o)
Tenker du koser deg!

Ha en fortsatt fin torsdag :o)

Torill sa...

Så fine bilder av huset! Ja hageprosjekt tar tid, det er det ingen tvil om! Og det er ikkje alltid like lett....vil jo ha hage med ein gong;)

Nyt det flotte været og helgen:)
Klem fra Torill

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...