mandag 25. april 2011

Kaker og påskekos!


God Påske alle sammen!

Dette har vært en FANTASTISK påske, med mye kos sammen med gode venner!

Vi har hatt middagsgjester to av påskedagene, og de andre røde dagene har vi hatt kaffebesøk. I anledning besøkene har jeg fått testet ut noen nye kakeoppskrifter - Moro!


Brownies passionsfrukt kaken før krem og pikekyss er lagt på.

Den første kaken jeg bakte var Manuelas fantastiske påske brownies-pasjonsmousse kake. Manuela har en FANTASTISK blog som virkelig er verdt et besøk! Hun har også anbefalt denne kaken(med oppskrift) i det siste nr av Boligdrøm.

Kaken falt godt i smak hos gjestene, og jeg har allerede lovet å bake en ny kake til en konfirmasjon 8. mai.

Jeg har også bakt en amerikansk blåbær-ostekake hvor oppskriften er hentet fra Leila Lindholms kokebok "a pice og cake", som jeg anbefalte i dette innlegget. Denne kaken er også en ny favoritt her i huset, og Livymannen kommer garantert til å bestille denne neste gang han ønsker seg kake.


Den siste dagen i påskeuken skal brukes ute, mannen er godt i gang med å beise terassegulvet, og jeg skal ut å leke sammen med barna når lillesøster har fått litt mat!

Ønsker deg en strålende dag!

Klem  fra Livy


3 kommentarer:

Betina sa...

Hvor ser det bare lækkert ud :o) Klem Betina sommerhusstil.blogspot.com

helen og gutta sa...

påsken har vært som du sier helt fantastisk, håper dette nydelige været fortsetter. Kakene dine skulle jeg gjerne ha sett tennene mine i hihihi. klem Helen

Grys lille sa...

Hei og hå, Livy!!
Mmm, det så godt ut! Du har jammen energien på topp!! Vi hatt mye familietid sammen disse dagene, og det var godt etter travle tider. Mannen min jobber mye, og jeg er til tider mye alene med ungene.
Bildene dine fristet til baking!;)

Håper alt står bra til med dere!
Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...