tirsdag 21. juni 2011

Tips til sterilisering av flasker på reise.


Sommerferien nærmer seg, og planleggingen av alt som skal pakkes til turen er i full gang her hos meg. Turen i år går til Danmark(nærmere bestemt Dayz feriesenter på Bønnerup strand - vi har vært der før, og vet at vi kommer til å kose oss både små og store). I tillegg til dette skal vi overnatte to netter på hotel i Gøteborg på turen hjem igjen.

En av de tingene jeg har grublet litt på er hvordan vi skal gjøre det med sterilisering av lillesøsters flasker når vi skal bo på hotel. Jeg søkte litt på nettet og fant denne lure oppfinnelsen; Quick Clean fra Medela - du putter flasker, sutter etc i posen tilsetter vann og putter den i en mikro i 3 minutter - fiffig! Lettere å be de hotelansatte legge en pose i mikroovnen enn en stor "mikrosteriliseringsboks"(som i tillegg tar stoooor plass i bagasjen).

I dag har jeg vært å kjøpt meg slike poser - en ting mindre å tenke på til ferien!

Tusen takk for hilsnene i det forrige innlegget - jammen har jeg fått tips om noen nye blader jeg skal teste ut! Tusen takk!

Håper du har en fin dag der du er i dag!

Klem fra Livy

♥♥♥

Foto: lånt fra internett

1 kommentar:

Cecilie's hverdagslykke sa...

Åå - det var jo kjempelurt!! Veldig smart å ha med på reise :) Det blir nok deilig med Danmarkstur. Kunne tenkt meg det selv også, men det blir nok ikke i år.

Ønsker deg en kjempefin kveld! Du har en nydelig blogg :) Klem fra Cecilie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...