onsdag 26. desember 2012

2. juledag

 
 
Hei alle gode!
 
Så koselig at du stikker innom☺ I dag kommer det noen bilder fra kjøkkenet. Vi bruker stort sett hele kjøkkenet når julemiddagen forberedes på julaften derfor pynter jeg litt ekstra på kjøkkenet til 1. juledag, da legger jeg på lang duk og fyller opp skålene☺ 


 

 
 
Duken jeg har lagt på kjøpte jeg for noen år tilbake på Kid og jeg er veldig glad i den.


 
 
I en av skålene har jeg kanelstenger og stjerneanis - det lukter deilig jul♥
 
Skumnisser, brendte mandler og mandariner er JUL for meg!
 

 
 
Kransen over kjøkkenbordet er jeg veldig glad i, den kjøpte jeg hos en lokal interiørbutikk for 5 år siden, og jeg gleder meg hvert år til å henge den opp.
 

 
 
Denne julen har vært litt anderledes da vi har hatt omgangssyken alle mann; mor, far og lillesøster var ferdig til julaften, storesøster var dårlig natt til julaften og bestemor ble syk på julaften ettermiddag, noe som gjorde at hun ikke kunne feire med oss som planlagt. Kan ikke si annet enn at det er leit når man har gledet seg så mye også ender det opp med sykdom, men vi koste oss tiltross for at kvelden ble litt amputert. 
 
Midt i mellomsøster kastet opp i natt, og mens de tre andre er på koselig juleselskap hos familien til mannen, hygger vi oss her hjemme slik at hun ikke skal smitte noen flere. Hun fikk en nydelig prinsesse-sparebøsse til jul, og vi har kost oss sammen mens hun har malt den nå i ettermiddag.
 
Det er viktig å gjøre det beste ut av situasjonen tiltross for at alt ikke alltid blir som planlagt☺
 

 
 
Jeg håper du koser deg, og at du nyter juledagene♥
 
Stor klem fra Livy
 

10 kommentarer:

Linda sa...

Uff da, det hørtes ikke særlig godt ut!! Bra at dere har fått kost dere litt allikevel da:)
Vakre julebilder:)

Ha en fortsatt god romjul:)
Klem Linda

A-H sa...

Heisann:)
Den duken sikret jeg meg også for noen år siden, er så glad i den, passer jo veldig godt nå i julen men bruker den ellers i året også jeg:)
Så kjedelig med sykdom og spesielt nå i jula, den omgangsyken er jo så lett å bli smittet også, fysj.. Håpe dere er ferdige for en stund nå da;)

liven sa...

Koselige bilder fra kjøkkenet ditt Livy!
Kjedelig med omgangssyke....den har herjet i bygden her også! Den eneste som har vært syk av den her er datteren.....bank i bordet!!
Ønsker dere en fin romjul...friske og raske :)

Elisabeths idyll. sa...

Så koselige bilder :o)
Syke i julen er ikke morsomt. Syke her også men her er vi tette og slakke, ingen omganssyke (enda) ;o)

Ha en fin romjul ;o)
klem

Linda sa...

Så koselige julebilder! :) Tyypisk å bli syk i julen, æsj.
God romjul!

Linda

Fru Thoresen sa...

Uff, så trist med masse sykdom i jula - håper dere er ferdige nå :)
En riktig god romjul ønskes til dere alle :)

Notre-de-maison/ Gry sa...

Huff, omgangssyke er ikke kjekt, og ihvertfall ikke i jula. Fort overstått heldigvis! Ønsker dere en fortsatt fin romjul, og nydelige bilder du tar! Likte veldig godt kransen din;). Klem

♥ Netta ♥ sa...

Så nydelig du har det på kjøkkenet ditt nå i julen. Kransen over bordet var bare lekker, skjønner godt at du gleder deg til å henge opp den til jul. Jeg tror ikke dere har vært alene om å ligge rett ut i julen. Utrolig kjedelig når man har gledet seg sånn til denne ene kvelden, men man får bare gjøre det beste ut av det ;-) Vi kom hjem i går etter fem herlige dager på en gammel støl i Vågå med hele storfamilien. Vi har kost oss med skiturer, aking, innekos og deilig mat.

Ønsker deg en knall nyttårsfeiring!

Klem
Netta

Nina sa...

Uff.. stakkars dere... Det finnes ikke noe værre enn omgangssyken og så midt oppi jula da. Nydelig duk og nydelig julepyntet bord, Livy. Du har det så koselig :)

Ønsker dere en fin romjul! Og håper dere alle er i bedre form nå.

Stor klem fra Nina
http://drommevillaen.blogg.no

Linda sa...

Hei fra Skottland! I love the garland over your table. I was hoping you had made it yourself and had the instructions for it, but I see you bought it. I'll just have to add it to my shopping list for the next time we're in Norway!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...