søndag 30. desember 2012

Året som gikk ♥ Del 1

Dette året nærmer seg slutten og i år som i fjord vil jeg oppsummere litt av vårt 2012 med noen bilder fra hver månede som har gått♥
 
Tenk at et helt år har gått siden sist jeg satt og lagde en slik oppsummering! Tiden flyr, og det er viktig å stoppe opp og kose seg og tenke tilbake på noe av det som har skjedd!
 
 
 
Januar var en kald og fin månede hos oss, mye lek og moro ute i snøen, men også mye kos inne i sofakroken med fyr i peisen.
 
Julen ble ryddet ut tidlig i januar, og som alltid trivdes jeg godt med lyse gardiner i stua, mindre "interiørting" rundt om kring og nye blomster som hyasinter, hortensia og roser.
 
 
Februar kom og lillesøster ble stadig mer mobil, hun krabbet kjapt avsted og mot slutten av februar sto hun stødig uten å holde seg i noe. Familien var mye ute på tur i det fine vinterværet.
 
Jeg begynte å jobbe igjen(60%) etter endt svangerskapspermisjon, og mannen hadde permisjon to dager i uken fra midten av februar frem til mai.
 
Med februar kom lysten til å få inn friske blomster, og fine farger på krispige tulipaner, ranukler og påskeliljer lyste opp i interiøret.
 
Kjøkkentaket ble også malt hvitt denne måneden.

 
I mars fyllte vår lillesøster 1 år! HURRA! Hun hadde en fin feiring med familien, og mor i huset prøvde seg på å bake en kake fra Passion for baking boken hun fikk til jul - den ble en suksess♥ Rett før bursdagen hennes begynte lillesøster å gå.
 
Rommene til jenten fikk en vår-opprydding og det var kjekt å gå igjennom lekene og få ryddet opp i kaoset.
 
Fine turer i nærområdet hadde vi også og det er godt å se hvordan søstrene tar vare på hverandre og hjelper hverandre i ulike situasjoner.
 
Ingen mars uten blomster; favorittene denne måneden var tusenfryd og hyasinter.

 
I april var det påske, og jentene lette med stor iver etter påskeeggene som var gjemt av påskeharen.
 
Nye turområder ble utforsket sammen med gode venner, og når vårtegnene tittet frem på rekke og rad ble man glad - å finne årets første blåveis er alltid stas!
 
Vi startet med renoveringen av badet etter 4 år med usikkerhet rundt dette.

 
Mai kom, og vi fikk en forsmak på sommeren! Deilig å finne frem sommerkjolene og kose seg på veranda'n med jordbær♥
 
Barnehagetog og 17. mai tog var høydepunkter denne måneden.
 
Mannen og jeg var på en lang-weekend med hans jobb til Kaunas(Lithauen) i mai, og det var en koselig tur med en fin gjeng. I Pinsen dro vi på tur til København med koret vi er med i, og de to eldste jentene var med oss - vi koste oss masse, blandt annet i Tivoli.

 
Så kom juni med deilig vær, sykkelturer, grillmat, kaker, is og kos♥ Mannen gikk til innkjøp av en kappsag og begynte på noen små prosjekter i tilknytnig til hagen.
 
Lillesøster besøkte barnehagen for første gang, og vi dro til fotografen for å forevige søstrene sisters!
 
Og sist men ikke minst ble badet ferdig♥
 
 
Tusen takk for at DU tar det tid til å lese min blog!
Jeg setter stor pris på det♥
 
Stor klem fra Livy
 

6 kommentarer:

liven sa...

Nydelige bilder Livy :)
Takk for titten!
Ønsker deg en fin dag

A-H sa...

Det var mange fine bilder og hendelser, ønsker deg et fantastisk 2013!
Klem

Gitte sa...

Hei søte!
Bare innom for å takke for herlig inspirasjon i 2012. Gleder meg til å følge deg i 2013.
Klem Gitte

Franske drømmer sa...

Nydelige bilder :-)
Gleder meg til fortsettelsen :-))

Gleder meg til å følge deg videre i 2013 også :-)
Klemmer

Anne Eriksen sa...

Hei Livy! Jeg må bare få si, at du har en aldeles nydelig blogg! Flott hjem og familie som du kan være stolt av ja. Lykke til videre. Har fulgt deg en stund og blir bare mer og mer inspirert av de flotte bildene dine. Lykke til videre og godt nytt år! Klem Anne

Elisabeth sa...

Godt nyttår til deg og dine

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...