søndag 24. februar 2008

..: En liten oppdatering :..


Ja så var denne dagen over - en fantastisk fin dag! Tror aldri jeg har hatt så god tid på morgenen når vi har planer som i dag. Det vanlige senario her hos oss når vi skal noe er stress og rop fra ende til annen, og sure barn og voksne - men takket være god planlegging(ja - tar på meg æren for det*hi-hi*)så gikk alt smooood ;-) - tenker vi gjør det sånn neste gang også ;-) Begge barna har oppført seg eksemplarisk i dag, og jeg er bare sååå stolt av de fine jentene mine *love*

I kirken var det storesøster som tok av luen, fortalte hva barnet skulle hete og tørket hode(flinke fire åringen min *love*). Hovedpersonen selv synes at presten var ei kjempefin dame, og kunne ikke la være å trekke på smilebånde! Da vi kom ned i benkeraden igjen sovnet likesågodt Signe på fanget, og sov hele høymessen igjennom *mor var happy-happy*.

Hjemme ventet deilige snitter, og de gikk ned på høykant! Etter god mat, og hyggelig prat ble det kaffe og kaker! Og enhver mor med respekt for seg selv har jo maaaange kaker(det sier iallefall moren min (og det er hun som har bakt mest) ;-) og kaker, ja det ble det tilgangs - les 5 kaker + 2 gele og riskrem + snoperier(pikekyssene falt i god smak!) - vi var 15 vokne og 6 barn). Jeg har masse kakerester, men det gjør ingen ting, for i morgen kveld kommer jentene fra jobben - gleder meg masse!

Legger med et bilde av hovedpersonen - flere bilder kommer senere!

Tusen takk for alle de hyggelige komentarene!

*Klem*

7 kommentarer:

borghild sa...

Så nyyydelig hovedpersonen var!! Gleder meg til flere bilder:-)
B:-)

aase sa...

Oj, for en vakker liten dukke du!!!!! Så flott at dagen ble vellykket på alle måter!!! Hørtes utrolig deilig ut å starte en slik flott dag uten mas og kjas på morgen!

Gleder meg til å se fler bilder jeg også!!

Ann-Cathrin sa...

For en vakker dåpsjente:) Og så flink storesøster og da:) Her hjalp også eldstejenta til med lua i dåpen til lilesøster, stor stas:) Ha en fin dag!!

Jes/Vita villa vila sa...

Vilken underbart ljuvlig dopklänning och vilken ljuvlig bild på ögonstenen!!!

Underbart!

Kram Jes

silje-sin sa...

Det hørtes ut som en fantastisk dag,og så nydelig jenta deres var! gratulerer med vel overstått:) Jeg gleder meg også til flere bilder:) Ser forresten at vi begge liker kurt nilsen,han er jo bare fantastisk... Ha en flott dag! Klem fra silje.

Tone sa...

virket som en nydelig dag..og et vakkert dåpsbarn..flott side du har..

Mamma Millan sa...

Hellojs, ville bara kika in lite..fin blogg du har!!!Så vackra scrapp du gör..o vilken söt liten sessa!!!!!
Go kväll Millan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...