torsdag 21. februar 2008

..:Serviett bretting:..

Dåpen nærmer seg med stormskritt og jeg begynner å få litt mer oversikt: Kake med bilde er bestilt, blomsteroppsatser og blomster er bestilt, kakene er fordelt, snittene er bestilt, gave er kjøpt, kjolen er vasket og strøket, bånd og lys er kjøpt og sist men ikke minst serviettene er brettet *stolt* Sistnevnte har jeg holdt på med i formiddag innimellom mating og bleieskift - og ja jeg ble kjempefornøyd! Ideen fikk jeg på scrapping.no av ei dame med Nick Fiskene. Maya(som nevnt i innlegget under her) har også brettet slike til sin barnedåp, og bildene inspirerte meg masse. Ei lita jakke med en blomst i halsen vil pryde talerknene på søndag(må nok kjøpe noen hvite å ha under, da det blir litt vanskelig å tørke seg med en blomst;-) ) Legger med bilde av servietten, synes den ble kjempesøt!


Ei lita søt serviettjakke til dåpsbordet

3 kommentarer:

aase sa...

Tenker dette blir en vakker dåp!! Så godt forberedt og så masse lekkert du finner på. Serviettene er jo bare såååååå nydelige!!

Så bra du er igang med scrappping igjen, gleder meg til å se masse lekkert framover!!

borghild sa...

Serviettjakken var bare kjempesøt!! Har aldri tenkt tanken engang, at det går an å brette sånn. Dumt at barnedåpen her i gården er ferdig (for lenge siden). Gleder meg virkelig til å se bildene fra selve dåpsdagen, regner med du knipser noen bilder av bordet osv!!??

Nunne sa...

Du verden, går det virkelig annå få en jakke av en serviett? Det var så delikat, syns jeg.
Ønsker dere alt godt, det kommer vel mere oppdatering etterhvert her.. Flink mamma! Kos dere!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...