søndag 19. oktober 2008

Dagen derpå..

.. og på tide med en liten oppdatering. Vi hadde en superfin feiring og jubilanten var storfornøyd, tiltross for at han natt til lørdag - det vil si kl 03.00 forsto at han hadde tatt seg vann over hode med å lage tapas til 22 personer - alt skulle da selvfølgelig være homemade. På denne tiden av døgnet var det kun en av "hovedrettene" som var klare. Fra klokken var 08 på lørdagsmorgenen til gjestene kom kl 18 sto han og kokkelerte på kjøkkenet, og det ble utrolig myyyye og nydelig mat - det ble ferdig til slutt!
¤
På menyen sto scampi(og hvem kjøper ferdig scampi i butikken - de må selvfølgelig "pilles", marineres og stekes) deilige kjøttboller, fylte kyllingbryst med pesto, soltørkede tomater og feta ost og sist men ikke minst marinerte kyllinglår. Som tilbehør hadde vi diverse oliven, hvitløk, ost og skinke, potetsalat og gresk salat. Aiolien var også hjemmelaget og noe av det beste jeg har smakt! Min elskede Livymann er utrolig flink til å lage mat!

* Bordet dekket til fest *


* Bildet av bordet rett før gjesten kom ** Nydelige høstfarger *På fredag etter barnehage og jobb reiste hele Livyfamilien på tur i en stor park vi har her og samlet inn nydelige blader i høstfarger til å ha på bordene. Åååå som vi koste oss alle sammen! Det ble kjempefint på bordene også - nøtter og kvister ble også med hjem. Lysene var jeg ute og kjøpte på lørdagsformiddag, og det ble en fin fargesammensetning synes jeg. Det som er synd er at alle "rant" så forferdelig at alle dukene mine har fått masse stearin på seg :-( Jeg håper jeg får det bort!


Kakebordet besto av noen gamle favoritter og noen nye! Jeg bakte Oreo Dream kake for første gang, og den så ut til å falle i smak, bare et pittelite stykke ble igjen da alle var ferdig!Ønsker alle en flott start på den nye uken!

Mange klemmer fra Livy

16 kommentarer:

Torilpia sa...

For et flott bord .. skikkelig stilig .. :o)

Alt var bare så lekkert ..

Ha en fortsatt fin søndag - klem!

meika sa...

Kjempeflott bord du hadde dekka! Kor mange gjester hadde du?? Fin blogg, har våre innom å "sniklest" littegrann men ikkje lagt igjen kommentar før nå! Helt ny blogg hos meg, så kjekt om du vil ta turen innom :-)

Christel - Bakketun sa...

Veldig nydelig bord du har pyntet. Nydelige høstfarger!
Hjemmelagd tapas??? Nam nam!

Ha en fortsatt fin søndag

LiNda:) sa...

ser ut som om du klarte å bake den kaka jo! :) skal du ikke komme på besøk til oss nå da? ;)
når du skal fjerne stearinen så vet jeg svigers har et godt tips.. trur du skulle legge tørkepapir oppå stearinen & så stryke oppå der!
klem:D

Tiril sa...

Nydelig dekket bord Liven, godt å få noen ideer , det blir en del selskapeligheter hos meg nå, hele tre stk, skal av staben i temmelig rask rekkefølge.
Tapas er noe av det beste jeg vet, hadde kundekveld i sist uke, da ble det og servert tapas.
Den kaka så kjempegod ut, skulle hatt oppskrift på den da!!
Ha en fin ny uke Liven.

silje-sin sa...

Det så og hørtes ut som en vellykket fest! Nydelig bord:) Og gratulerer til livymannen:) klem fra silje.

Drømmen om en eplehage sa...

kjenner igjen den me å skulle gjøre det selv. Vi hadde havets festbord når vi giftet oss og satt å renset krabber til seeeene kvelden dagen før. Himler med øynene i dag, men det var "livsnødvendig" da. Fnis!

Grattis til mannen med overstått! Nydelig dekket bord og munnen min løper i vann av matbeskrivelsen.

Lenge siden jeg har vert her nå, men det er det igrunn overalt. Håper på litt roligere dager...
Ettårsbefaring, ja. Vi har begynt å forberede oss og skal også ha med oss noen. Need I say moooore? &%=#?%¤ Ja, du skjønner!
Så ergelig at dere må til med sak for å fordele skydspørsmålet da. Skulle tro det ble billigere for alle parter om flislegger og utbygger delte det seg i mellom. Er jo uansett ikke DERES feil!
Håper på en snarlig løsning hvertfall!


Ha ei fin uke som kommer da du, det skal ikke bli så lenge til neste gang:)
Klem

Jeanette sa...

Bordet var alldeles nydelig:)) og Mmmm den kaken er verdens beste spør du meg! Flott blogg du har,har rullet meg nedover:))))
Linker deg jeg:)))
Ha en fine dag!::)))

Bak en Sky sa...

Dette hørtes ut som en hyggelig helg!!!Den kaka så himmelsk ut!!Vil du dele oppskriften kanskje?;)ble så fryktelig fristet!

God mandag til deg!

Minmill sa...

Skal si dere hadde lagt dere i selen for å lage en fin fest. Tapas er jo kjempemye jobb å lage til så mange. Men så godt det er :o
Nydelig bord du har dekket også.

Fikk endelig blogget marshmellowsene i dag. Ta en titt da vel.

Ha en fin uke.

Tiril sa...

Her fikk du navet Liven,sorry Livy, sto på farten og skulle på jobb, tok en tur innom deg, så det gikk litt fort i svingene.
Men navnet skjemmer ingen.
Klem Tiril.

liven sa...

Hihi.....bare ser på kommentaren over her :o)
Ja navnet skjemmer ingen og det gjør jo ingenting at du og jeg blir forvekslet en gang i blant :o)

Nydelig dekket bord og høres ut som den deilige maten!!!
Kjekt at det ble vellykket:o)
Smakte Oreo kake for første gang i går.........nam nam !!!!

Ha en fin uke :o)

Anonym sa...

For et nyyyydelig dekket høstbord! :) Og maten hørtes fantastisk ut!

- Tanja

Fru H sa...

Så koselig å høre at festen ble vellykket. Skulle bare mangle så mye arbeid som dere hadde lagt ned.

Nydlig bord!

Og du, kanskje du har lyst til å dele oppskriften på den kaken?!

Ha en fin tirsdag!

Merete sa...

Ser ut som en vellykket fest, gratulerer med overstått til mannen din :)

MonaLisa sa...

Mmm så lekkert da. Både borddekking og meny! Flinke dere! Bloggen din er flott - er ny her og vil gjerne legge deg til?! OK?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...