onsdag 8. oktober 2008

Datatrøbbel og full fres!

Pjuuuuuh! hektiske dager i Livyheimen - lurer på hvordan det skal bli når jeg begynner å jobbe igjen -He -He! Hverdagen er fyllt med små og store utfordringer og det er mye på tapeten for liten og stor!

Vi har hatt en aldeles fantastisk helg på Bryne/Sandes. Vi har kost oss supermye alle sammen, og bilturen frem og tilbake gikk kjempefint(det var dette jeg var mest spent på om gikk greit, da vi ga oss ut på en så lang tur bare for en helg) Bilturen hjem på søndag tok 9 timer. Vi hadde bare en stopp for å spise og barna var helt utrolig flinke hele turen, ikke noe mas og ikke noe gråt - de bare koste seg sammen, og storesøster er virkelig utrolig flink til å ta seg av og leke med lillemor!

På fredag kom høydepunktet mitt for turen, jeg var å besøkte butikken til Tiril. En utrolig flott butikk, med såååå mye fint! Jeg kan virkelig anbefale en tur dit - butikken er om mulig enda finere i virkeligheten enn på bildene i bloggen til Tiril, og hun har bare så utrolig mye flott - og en nydelig utstilling!! Det var så utrolig hyggelig å treffe Tiril i virkeligheten - ei utrolig blid og kjempehyggelig dame! Det var så utrolig hyggelig å treffe deg Tiril, og tusen takk for den fine gaven jeg fikk!! Håper vi treffes igjen enten i Sandnes eller hvis du er på "Harrytur";-) Bilder kommer når pc´n er i orden igjen!

Da jeg kom hjem fra turen lå det en pakke å ventet på meg i posten, den var fra Ann-Helen som har denne flotte bloggen her . Den er virkelig verdt å besøke! Gaven fikk jeg som takk for hjelpen med noen blogg spørsmål - tusen, tusen takk! Bilde kommer når jeg får lastet opp bilder fra kamera til pc´n igjen!

Ellers har jeg som overskriften sier fortsatt datatrøbbel! *grrr* Mannen trodde det var fixet, men nå er det det samme igjen - Kjedelige greier. I dag sitter jeg på mannens vakt pc - jeg nektet å være en dag til uten nettilgang - han turte vel ikke annet *knegg* Men jeg får fortsatt ikke lagt ut bilder, men det ordner seg nok snart.

Ellers har det vært en spennende uke så langt! I går trillet Signe og jeg til byen på formiddagen der møtte vi bestemor til shopping og lunsj - kjempekoselig! På ettermiddagen var hele familien på barnesang og vi koste oss masse! Da barna var i seng var Livy og mannen på korøvelse og i studio. Koret min mann spiller i og jeg synger i skal spille inn en sang med en lokal artist på en juleplate til inntekt for Frelsesarmeen her vi bor. Det blir veldig spennende å høre det endelige resultatet! - Så gårsdagen var en hektisk men utrolig innholdsrik og koselig dag for store og små.

I dag har jeg malt ett strøk på rekkverket til trappa som ligger i garasjen - nå er det bare å male veggene i gangen så er alt klart. Jeg har vært på trening, og nå skal jeg å Signe snart på besøk til ei veninne og hennes tvillinger - vi gleder oss kjempemye! Jepp, en liten oppdatering her fra meg iallefall - alt står bra til, selv uten nettilgang - selvom jeg gjerne skulle vist noen bilder fra det fine jeg har kjøpt meg da jeg var på tur. Mannen ordner nok opp igjen etterhvert.

Ønsker alle en riktig fin onsdag! Klem fra Livy

8 kommentarer:

Torilpia sa...

.. jøss .. det går unna skjønner jeg .. :o)
Så fint at dere fikk en vellykket tur .. og ikke minst at du fikk besøkt butikken til Tiril som du gledet det til å se.

Håper du snart er kvitt dine data-problemer ..

Klem fra meg!!

Camilla sa...

Nå har jeg kost meg med å lese i bloggen din og hoppet litt videre på linkene dine:) En riktig fin onsdag til deg også, blir kjekt å se bildene dine. Lykke til med pc-problemene=)

tinemor sa...

Full fart skjønner jeg!!
Blir helt matt jeg av å lese alt du har fåretatt deg i det siste.
Kjedelig med dataproblemer, -hvertfall for oss bloggdamer som er så avhengig.
;-)
Gleder meg til å se bilder.
Lykke til med sang og studioinnspilling!
Spennende greier.
Klem

Anne Kristine sa...

Heisann :o)
Det var så koselig å treffe deg og nå finne veien til dine blogger :o)
Har vært en snartur innom scrappebloggen din og flott den doble København LO'en .
Og her i denne hverdagsbloggen din var det masse flotte bilder å bli inspirert av. Så fint som dere har det.
Takk for koselig kommentar i bloggen og lykke til med scrappingne i kveld.
gleder meg til å se når data problemene løser seg.
Hilsen Anne

liven sa...

så kjedelig med pc trøbbel!!
Men høres ut som du har hatt en kjekk tid alikevel:o)
Gleder meg til å se hva du har fått, kjøpt og malt!!

Lykke til med cd innspilling som går til en veldig god sak:o)

Ha en fin kveld:o)

Nå skal jeg på spinning.....1 1/2 timers:o) juhuu......

Kaffi og lokalen sa...

Så koselig blogg du har - var kjekt å lese... Vi bor i nærheten av Sandnes - også i nybygd hus (mars 07)... Så bra du/dere hadde det fint i området i helga, selv med DET været..:) Håper pc`en ordner seg - utrolig irriterende med sånt.. Titter innom senere:)

Tiril sa...

Hei og takk for koselig besøk på butikken hos meg,
det var skikkelig koselig å få hilst på deg. Irriterene å ha trøbbel med pc èn, håper det ordner seg snart,
Så spennene med cd innspilling, har flere av de cd fra tidligere år, de bruker å være bra, så går det til en god sak da,
Gleder meg å se hva du fikk med deg fra turen!!
ha en god natt,
Klem fra TIRIL

Ann-Helen... sa...

God formiddag Livy

Jammen skjer det ikke mye i Livyheimen for tiden...puh! :-)
Det ligger en liten utfordring til deg i bloggen min. Håper du tar den! Ha en fin dag.
Klem fra meg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...