torsdag 16. oktober 2008

Stuevindu
Litt nytt har blitt med hjem de siste dagene. Disse blomsterpottene fikk jeg av min skjønne mor da vi var på lagerutsalget til Magnor for noen dager siden. I porselensutsalget hadde de utrolig mye fint fra bla Miljögården til hyggelige priser. Jeg fikk også handlet noen julegaver, så nå er jeg godt i gang! Dufterankene har jeg kjøpt med lille S under armen på Rema i dag *he-he*


Den nydelige figuren som står mellom pottene fikk vi til bryllupet vårt for 6 år siden. Jeg er så utrolig glad i den figuren, og den passer fint i det store vinduet. Enda bedre er det at sofaen står forann slik at den er utilgjengelig for lille S sine søte små hender som skal utforske alt omdagen *smile*

Tusen takk for alle de gode ordene i innlegget om 1 års befaringen. Vi får bare krysse fingrene for at det løser seg kjapt og greit. Vi har sendt avsted brev til forsikringsselskapet i dag vedr. dekking av takstmann/advokatutgifter i forbindelse med saken om badet, så får vi håpe vi får kjap godkjenning så vi kommer i gang. Når det gjelder pappa'n min så var det veldig hyggelig å hilse på han i går. Han er fortsatt dårlig, men jeg håper han kommer seg kjapt.
Etter at mannen er ferdig på jobb i dag skal vi en tur til Sverige og Nordby shoppingsenter og handle inn til 30 årslaget på lørdag. Vi har barnevakt i kveld, så det blir en kosetur for hr og fru;-) Jeg gleder meg supermye til lørda'n, det er tapas som står på menyen og mannen har funnet frem de deiligste retter!
Ønsker alle en flott dag!
Mange klemmer fra Livy

9 kommentarer:

Heidi sa...

Dufteranke den planten der heter altså? De er så fine synes jeg, men jeg lider ikke av grønne fingre akkurat så hos meg hadde den nok dødd ganske fort. Ser dere hadde befaring på huset i går. Håper det ordner seg i forhold til badet deres. Bad er jo så sabla dyrt å sette i stand også. Spes. surt må det vel være at det er gjort dårlig arbeid av håndtverkeren. Nå skal jeg inn å se på LOene dine også.

Håper kvelden blir flott i Livyheimen.

Klem fra Heidi

Anette sa...

Så lekkert vindu og de potteskjulerene var helt nydelige!!

Torilpia sa...

Miljøgården har mye fint .. :o)

Håper dere har en flott tur over til Sverige ..

Klem fra meg!!

Anita sa...

Så spennende med bursdags lag og tapas! Bilder og oppskrifter kommer kanskje etter hvert! Nydelig potte du har fått! KOs deg!

borghild sa...

Høres ut som om lørdagen blir super!! (Jeg synes forøvrig at shopping i Sverige høres supert ut også;-) Og så håper jeg alt ordner seg med huset, det er jo såå surt at sånt skal skje i et nytt hus:-(
Men kos dere i helgen! Klem B:-)

Fru H sa...

Høres ut som du har har hatt litt å stri med i drt siste. Da kan det være godt å ha et bursdagslag å se frem i mot.

Ha en fin bursdagsfeiring:)

Minmill sa...

Heisann Livy. Da er greengate på plass hjemme hos meg. Så du hadde etterlyst det i går. Ble vel et spark bak til meg for å lage innlegget på bloggen.

Skal også legge inn bursdagsinnlegg med marshmellowsene med sjokolade trekk.. Takk til deg for ideen.

Synd med huset deres. Skulle tro alt er perfekt med nybygd hus. Men skjønner jo nå at det kan bli problemer der også. Lykke til.

Ha en strålende helg...

liven sa...

Så fint i vinduskarmen din og pottene var så flotte:o)
Har ikke små fingre som rører her men har en pus som er overalt.......roer seg vel snart får jeg håpe!!

Ha en fin dag og kos dere med feiring:o)

Mari sa...

De pottene var lekre! Heldig med den gaven ja :)

Ønsker deg en fin kveld!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...