torsdag 13. januar 2011

Tapet til det nye barnerommet

Som jeg skrev i dette innlegget har vi fått et nytt barnerom i huset. På grunn av min tiltagende bekkenløsning, og uvanlig mye selskapeligheter den siste tiden har dette rommet måtte vente en stund, men nå er mannen klar til å ta fatt på jobben som skal gjøres der.

Mannen holder i skrivende stund på å maskere lister og første strøk med grunning av taket blir gjort i kveld. Taket skal males hvitt(høyglans), og på veggene skal det være tapet. Storesøster har selv valgt den, og jeg tror det blir veldig bra. Da det er perlespon på tre av veggene er det endel sparkling som må til før tapeten kommer opp på veggen, det vil nok ta litt tid, men vi får håpe rommet blir klart til bebisen kommer.


 Tapeten er fra Casadeco, og er i serien "playtime". På en fondvegg skal hun ha tapeten som er på bildet over, og på de tre andre veggene skal hun ha den stripete. Gleder meg til å se hvordan det blir!

Tusen takk for tilbakemeldingene på det forrige innlegget jenter!

Ønsker deg en fin uke videre!

Klem fra Livy

♥♥♥

Bildene i innlegget er funnet via google.com

5 kommentarer:

Størstepia sa...

Å, for noen nydelige farger det var på de tapetene! Syns det er kjempestilig å ha 2 forskjellige tapeter sånn, gleder meg til å se det ferdige resultatet:-)!
Heldig liten jente som får så flott rom;-)!
Har nesten bare skråtak og vindu på rommet til lille snuppa som kommer her vi da, så det forblir hvitt. Jeg får heller være flink til å pynte opp med møbler og puter:-)!

Ha en herlig torsdagskveld!
Klem fra størstepia

Mitt lille hjem sa...

Ser kjempe fine ut...

Klem Christine

helen og gutta sa...

tapeten var knallskjønn, heldig du som får pusse opp jenterom. Her hos meg er det gutterom det går i men koser meg masse med det. det er jo så mye stilig å velge mellom idag

Anonym sa...

Hei ! titter ofte innom bloggen din,veldig koslig ! ser du har dagsengen fra hemnes på et barnerom,er det en god seng ? kan man skjære av "pyntelisten" for å få den litt kortere ? har så lyst på den sengen til min datter,men rommet hennes er kun 205 cm bredt :(

Vennlig hilsen Charlotte

Livy sa...

Hei Charlotte!
Så koselig at du titter innom meg :) Sengen er kjempegod(vi har madrass fra Ikea også). Du kan ta av listen på sengen, men den blir bare ca 2 cm kortere(1 cm på hver side) og det blir vel sånn at det akkurat ikke går :(

Ønsker deg en fin helg! Klem fra Livy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...