onsdag 19. januar 2011

Vår Maria


Da ønskelisten til jul skulle lages ble jeg mildt sagt overrasket over min bedre halvdel. Han mente at det burde stå en Maria/Madonna statue på listen. Siden det er ytterst sjelden han bryr seg om hvilke pynteting som finner veien inn dørene her fant jeg ut at det var best å skrive den på med det samme. 

Da julekvelden kom lå det en Maria statue til min kjære mann under treet - fra svigermor *smile* Statuen har fått hedersplassen på kommoden i spisestua, og den gjør seg godt der synes jeg! 


I dag har jeg vært på svangerskapskontroll igjen, alt ser ut til å være i skjønneste orden med frøkna i magen.

 Mor selv har fått beskjed om å holde seg i ro - Kjedelig, men det må jeg bare leve med(en stund til i allefall)! Er 32 + 4 på vei i dag, og jeg må innrømme at jeg har startet nedtellingen - gleder meg til vi får treffe henne

Ønsker deg en fin dag!

Klem fra Livy

♥

5 kommentarer:

Gry sin lille verden sa...

Flott Maria statue :o)

Mitt hvite hus sa...

Så fin madonna da... kjekt at mannen engasjerer seg i slike ting..

godt å høre at alt er bra med den lille i magen..

klemmer =))

Christina sa...

Åhhh.. Så spennende!!! Jeg synes tida flyr akkurat nå. Selv er jeg i uke 26 i dag! Off.. Jaja.. Teller ned til påske!! Hihi..

Stor klem fra
Christina

helen og gutta sa...

kjempfin madonna din mann har fått seg ;-) så spennende tider dere har i møte, synes selv at den siste tiden aldri går kjapt nok helt til du er der, og du ikke har fått gjort halvparten av det du skulle. slik hadde ivertfall jeg det hehe, masse lykke til videre. klem Helen

liven sa...

En nydelig madonna!
Har ikke en slik jeg men ønsker meg veldig! Kanskje jeg må legge det frem for min mann :o
Lykke til videre Livy.....og nyt tiden om den kan falle lang!
Klem!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...