onsdag 6. juli 2011

Ferien i bilder, og noen tips...


Som jeg skrev i går har vi kost oss masse på ferie!

Her kommer noen bilder som viser litt av hvordan vi har hatt det på vår tur ♥ Hvis du ønsker å se de større, kan du klikke på bildene.

Jeg har lagt inn linker til de ulike stedene vi har besøkt, og jeg kan anbefale alle stedene på det sterkeste.Denne parken kan virkelig anbefales på det sterkeste! I stede for å stå i timesvis i kø på Legoland, har vi funnet vår favoritt hva gjelder fornøyelsesparker i DK her. Masse å gjøre for både små og store, og vi har skapt minner for livet!

I stede for å kjøpe mat i restaurant når vi var i parken hadde vi med oss kjølebag med grillmat og tilbehør. Mellom kl 12 og 14 er grillene varme og det er en perfekt måte å samle troppene på å kose seg sammen. I tillegg blir det mye billigere enn å spise ute hver dag.

Djurs sommerland har et gedigent vannland, men det fikk vi ikke tid til da vi var der denne gangen, i stede kjørte vi karusell på karusell - DET er MORO det!


♥ Milepel for lillesøster ♥

Vårt minste familiemedlem har også kost seg masse på tur - hun er virkelig en drøm å ha med! Når hun ikke har sovet har hun ligget mye på gulvet, og jammen har hun lært å snu seg fra rygg til mage.


♥ Vakre Ebeltoft

Vi reiste en dag til Ebeltoft også, en herlig liten by med koselige gater og mange butikker. I en byhage fant vi en kro hvor vi spiste middag og koste oss. Her ble det også litt tid til shopping fra Lisbeth Dahl, Bloomingville og GreenGate.I en penthouse leilighet på dette feriesenteret bodde vi - stedet kan virkelig anbefales!

I tillegg til stort utendørs badebasseng er det innendørs basseng, kino, fitnessenter, minigolf, stor lekeplass, restaurant og innendørs lekerom - mye for hele familien uansett vær!

Midt i mellomsøster vant aldri i minigolf, men hun fikk høyest stilkarakter - se de tre nederste bildene i denne kollasjen *smiler*Vi hadde en dag med regn på turen, og den dagen tilbrakte vi (som veldig mange andre) i Danmarks største tropiske haisenter. Ungene var helt overveldet og ville ikke reise der i fra. Vi voksne synes imidlertid det var alt for mye folk til at vi klarte å nyte det fullt ut - men når barna er fornøyd så er vel vi fornøyde også ;-)Bildene under er tatt av solnedgangen på stranden rett ved der vi bodde - Amazing ♥


♥ Ferielykke ♥

... er å drikke brus, spise nuggets med is til dessert på havna, fiske etter kosedyr og hoppe i hoppeslott ♥En herlig dag hadde vi i denne parken, og det absolutte høydepunktet var nok å få ri på kamel! Søstrene sisters var veldig skeptiske før de satte seg opp, men når turen var slutt var det ingen av dem som ville ned igjen.

Parken er stor, og den er delt inn i fem kontinenter. Hvert område er laget slik at dyrene har mest mulig plass til utfoldelse, og videre at vi som besøkende kan komme tett på. Et høydepunkt var å bli med jeepene på safaritur, her så vi zebra, giraffer, struts, nesehorn og mange andre dyr tett på.På vei hjem fra Danmark hadde vi to overnattinger på hotel i Gøteborg, en av dagene ble brukt i herlige Liseberg! Nydelig vær, og lite folk(er det mulig? Jeg synes alltid der en mye folk der jeg!). 

Vi var på kaninshow, spiste nydelig middag på den flotte restauranten øverst i bildet og sist men ikke minst kjørte vi masse karuseller! Midt i mellomsøster var skikkelig redd for å kjøre karusellene da vi var der i fjor, men i år har hun virkelig ikke noe problemer med det.


Jeg lengter tilbake jeg når jeg ser disse bildene ♥ Danmark og Sverige er jammen fine land å feriere i!Jeg ser ikke ut til å ha tålt været her i Norge, for jeg har ligget rett ut siden i går kveld med vondt i hodet, piggtråd i halsen og feber - jeg håper det gir seg, for det er virkelig ikke noe koselig å være syk i denne varmen.

Ønsker deg en fin dag!

Klem fra Livy

3 kommentarer:

Anno 2009 sa...

Flotte feriebilder. En kan tydelig se at dere har hatt en trivelig ferie iallefall;). Danmark er et flott land å feriere i, det er jeg helt enig med deg i. Vi har også vært i Danmark i år. Vi var på et sted som heter Blåvand (Jylland). Danmark generellt og Legoland er oghså veldig tilrettelagt for rullestolbrukere også, fant vi ut. Vi kommer definitivt til å reise til Danmark flere ganger. Kanskje vi da skal vurdere noen av stedene du har linket til;)

God bedring til deg. Å være syk på sommeren er absolutt ingen ønskesituasjon. Håper du blir fort frisk igjen;).

Klem fra Marilinn

Minasverden sa...

Flotte feriebilder du har tatt og veldig kjekke sommerminner.
Danmark og sverige er flotte land å feriere i.
Likte veldig de bildene fra stranden, flotte bilder.
Ha en fin kveld og god bedring til deg.klem:)

Sydney sa...

Det høres ut til å ha vært en deilig ferie. Vi skal også til Danmark og Sverige i sommer. Takk for nyttige tips angående Djursland. Dette med grillmat var en god ide. Riktig god bedring til deg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...