tirsdag 12. juli 2011

Ny vogn - Quinny Zapp Xtra


Ny vogn har kommet i hus i dag. Som jeg skrev i det forrige innlegget skal vi på en ferietur til i september. Da skal vi med fly, og vi har derfor gått til anskaffelse av vognen som er avbildet i dette innlegget; Quinny Zapp Xtra. Liten og nett, med full liggestilling og vi kan feste maxi-cosi bilstolen i understellet - Praktisk, og en kjekk vogn nr 2!

Vogna vi har kjøpt er sort som den på bildet over, den er kjempelekker i rød også synes jeg, men med tanke på at vi ikke skal ha flere barn så er det greit å kjøpe sort slik at den kanskje er lettere å få solgt når lillesøster har blitt for stor til å bruke den.


Litt info om vognen(kopiert fra babycare sine sider):

"På Quinny Zapp Xtra har du fått muligheten til å snu barnet begge veier, samt full liggestilling begge veier.
Setet på Quinny Zapp Xtra kan brukes fra nyfødt
Setet kan monteres begge veier.
Setet har 3 posisjoner ved fremovervendt og 2 posisjoner ved bakovervendt
Komfortabelt sittedel for større barn med justerbar fotstøtte
Fjæringer på bakhjul og forhjul
Roterende og låsbart forhjul
Lett å ta av hjulene
Kalesje, regntrekk, handlekurv og adapterer for monterig av Maxi-Cosi CabrioFix følger med".
Gleder meg til å montere og prøve vognen!

Noen som har erfaring med denne?


Bildene er googlet og lånt fra internett

3 kommentarer:

Catrine sa...

Grattis med flott vogn!
Har ingen erfaring med den, men hadde jeg hatt baby når den kom (altså den med sete som kan legges ned), hadde jeg garantert kjøpt den! Virker super! :)
Her har vi akkurat kvittet oss med alle store vogner, og har bare en liten trille i bilen. Vogn brukes minimalt, så jeg hadde ikke samvittighet til å kjøpe noe dyrt.

Ha en fin fredagskveld!

Anonym sa...

Hei :)

Så dette var ett gammelt innlegg, men er så spent på hvordan det var å reise med vognen quinny zapp xtra? Har selv en slik vogn og skal reise til syden om kort tid. Men er så usikker om jeg skal ta med denne vognen eller ikke..
Håper du har noen erfaringer :)

Livy sa...

Hei Anonym!
Til vårt bruk fungerte den veldig bra! Vår jente sov i den på balkongen i leiligheten på dagtid. Den fungerer ikke på stranden, men er en yppelig "gå å titte i byen eller på en stenbelagt strandpromenade vogn" Ellers er den liten å nett og kjekk å ha med seg! Vi sendte den i Prampac på flyet(denne leide via finn.no)og det fungerte veldig bra!

God tur☺ Klem fra Livy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...