fredag 15. juli 2011

Sveriges vestkyst


På onsdag hadde mannen og jeg 9 års bryllupsdag ♥ Dagen ble feiret med en dagstur til den svenske vestkysten sammen med gode venner.

Tur uten barn er det lenge siden vi har hatt, og vi begynner jammen å bli "pensjonistaktige" når vi er på tur bare oss voksne *ler* jammen er det trivelig med biltur!


Første stopp var Lysekil - deilig lunsj på havna og en koselig spasertur i en fin by ♥  
  

Bildene over er tatt i LysekilDa det var på tide å begi seg videre kjørte vi for å ta noen timer på Gullholmen - en nydelig perle av en øy uten biltrafikk og med mange nydelige hus. Til øya går det rutebåt. Øya ligger i Bohuslands ytterste skjærgård, og har ca 200 fastboende.Vakkert i innseilingen til GullholmenHer fikk vi tid til en fin rusletur på øya for å se på alle de skjønne husene i de trange gatene, nydelig is med hjemmelaget vaffelkjeks og litt soling på svaberget - Mmmmmm ♥


  
  Sjarmerende små hus og hager tett i tett.Bildene over er tatt på Gullholmen.


Etter noen deilige timer her kjørte vi videre til Malø og Handelsman flink hvor vi spiste en aldeles nydelig tre retters middag!

Dette stedet er virkelig verdt et besøk, og anbefales på det sterkeste!!

Nydelig mat og topp service!

  
  

Min meny besto av kamsjell, helleflyndre og hjemmelaget blåbærsorbet


Vi hadde en strålende dag med gode venner
 ♥ Tusen takk kjære dere ♥

1 kommentar:

livet på løkkevold :) sa...

Anbefaler også en liten spasertur i fiskebeckkil når du først er på den kanten ;) Søsteren min har bodd der og det er kjempe koselig å spasere mellom de gamle koselige husene, det ligger rett ved lysekil ;) ha en koselig helg. Klem fra Malin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...