tirsdag 24. juni 2008

Bak en skapdør...

.... på kjøkkenet har noen av tingene jeg kjøpte meg på sørlandsturen havnet. Liker så godt glassdørene i kjøkkeninnredningen. Det ene skapet er Greengate inspirert kan man si!

Hos Mosters hus i Lyngdal ble disse fine glassene fra Lisbeth Dahl med - liker de så utrolig godt! Gleder meg til å dekke til hagefest for små og store når været blir bedre! Glassene kostet den nette sum av 39 kr pr. glass og er absolutt verdt hver eneste krone! De er ganske tykke i glasset, og jeg ser for meg at de tåler litt håndtering. Den røde og hvitprikkete Greengate mugga kjøpte jeg hos Bazaren i Lyngdal(ligger rett ved siden av Mosters hus), sammen med to søte like skåler - elsker Greengate jeg altså. I Lyngdal var det også en kles/interiørbutikk for barn som heter Min skatt, og her ble en nydelig sommerfuglhov og en kjølebag kjøpt til Victoria - hun ble kjempeglad!!

Hos Mosters hus fant jeg lysekronen jeg har ønsket meg i lange tider, men aldri funnet. Selvfølgelig måtte det bli så langt hjemmefra! Så jeg får håpe det finnes noen her på Østlandet som importerer slike herligheter, for jeg ønsker meg det så!!!

Tilslutt kommer et bilde av to flasker som fulgte med hjem fra Cornelias hus i Sandefjord - mannen skulle til å sette den ene til livs på veien, men fikk streng beskjed om å styre seg - de er til pynt - i hvertfall for en stund *smile*

Ha en fin tirsdag alle sammen!

10 kommentarer:

tinemor sa...

Så masse lekkert du har kjøpt deg!
Deilig med litt shopping når været er sååååååå elendig!

Ann-Cathrin sa...

Så flotte ting da! Nydelig brudepar forresten:)

mali-mo sa...

Ser ut til at mannen fikk drikke litt kaffi ;) Kjempesøt mugge, og glassene også.

Herlig brudepar....får fremdeles stjerner i øynene når jeg ser et bilde av et rudepar og tenker på mitt eget bryllup :)

jorunnslilleverden sa...

Jeg også elser greengate! De flaskene der har jeg vurdert å kjøpe meg også, men bare til pynt ja. De er jo så dekorative:0)
Ha en fortsatt fin kveld!!

hannemor sa...

Sukk...for et vakkert hus!! Og så mange fine ting du har fått med deg hjem! Har også lyst å ta en tur sørover og kikke innom interiør butikker. Jag har jo min egen, klær og interiør, men er alltid gøy å få inspirasjoner andre steder. Dessuten blir man faktisk litt lei det man ser dag ut og dag inn i egen butikk.

Kjempefint det høye skapet ditt med glassdør!!

Ha en fintirsadgskveld. Hilsen fra Hannemor

Lene sa...

Hei, Livy :)

Duuu, det tok evigheter før denne damen fikk surret seg på besøk igjen.. Og så tok det evigheter før jeg fikk tittet meg igjennom alle de koselige innleggene du har lagt ut siden sist.

Og så så masse kos og moro dere har vært med på i vår og til nå i sommer. Bryllup er vel bare toppen, og jeg skulle sååå gjerne sett bilde av deg i den aldeles nydelige Scarlett kjolen!! Oooo, den var lekker!!

Utrolig fint også hjemme hos dere, Livy - og skapet er kjempeflott :) Veldig trivelig å titte innom deg igjen :)

Hehehe - det rakk å bli sene natten før jeg fikk tusla meg hjem igjen :)

Ha ei god natt - og en fin dag i morgen :)

Klem :)

aase sa...

Utrolig vakker bilde av brudeparet du!!!! Jammen fikk du shoppet deg masse lekkerheter du!! Jeg er misunnelig på den kjøkken innredningen altså!! Knallfint med Greengate der!!! Jeg fikk nye puter og pledd igår, så jeg har fikset og ordnet!!

Ønsker deg en flott uke/helg og gleder meg til besøk her neste uke, men bilde av deg i den herlig ekjolen din!! Hint hint!!

Blir forresten i uke 28 vi setter nesa østover!!

Anita sa...

Masse flott!! Ser så mye skryt fra Sandefjord om dagen at jeg tror kanskje vi må ta en tur i løpet av ferien!! Ha en fin sommer!

Tove sa...

Flott kjøkkenskap, både selve skapet og det som var inni:)

Anonym sa...

Ser ut som om du får tida til å gå når du er på tur :) Mye lekkert som havna i kurven din underveis!
Ha en fin uke - vi får vente på sommerværet og håpe varmen kommer snart :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...