tirsdag 17. juni 2008

Trenger noen tips....


Som nevnt tidligere drar vi til Sørlandet i bryllup på fredag - jeg gleder meg masse og ser frem mot en koselig helg. På vei til Lyngdal kan jeg godt tenke meg å kjøre innom en interiørbutikk eller fem...


... og her kommer dere inn i bilde jenter ;-) På strekningen Sandefjord - Lyngdal - Hvilken interiørbutikk anbefaler du meg et besøk i, og hvorfor akkurat denne?


Bildene som vises i dette innlegget tok jeg i formiddag da kaffe latten var rykende varm. Brettet og skålen med sukkeret i kjøpte jeg på Plantasjen i helgen - finnes mye fint der gitt. Skålen passer perfekt til krusene jeg kjøpte hos Fryd for en liten stund siden. Brettet blir nok flittig brukt når mor skal bære kopper og kar ut på terassen i sommer.


* Tusen takk for koselige ord i bloggen min *

14 kommentarer:

Albertines verden sa...

Hei. Veldig koselig om du stikker innom Albertines verden. Veldig synd at jeg har fri på onsdager, men Marit står klar bak disken. Natta!

Ann-Cathrin sa...

Strykemerkene har jeg kjøpt både i Norge og Sverige:) Henger sammen med strikker, spenner og div.:)

Charlotte sa...

Da vil jeg anbefale deg LYKKE i Sandefjord, en lite koselig butikk, som jeg tror passer stilen din midt i blinkn!!! Det er ikke store butikken, men fy søren å mye de har klart å presse inn der... den er så herlig den butikken :)

Karna sa...

Du må jo bare innom Mosters hus iallefall....og i Sandnes ligger jo da Villa Rosa...og Tiril sin butikk....

Nydelige bilder!

Kerstin sa...

Så koselige morgen bilder du viser. Selv om jeg ikke drikker kaffe fikk man nesten lyst på det nå etter å ha sett bildene:=)

God tur og kos deg i bryllup.=)

banglamarie sa...

Veldig koselig blogg du har :) Er innom og sniker litt innimellom. Du tar så flotte interiørbilder!
Jeg har vært og snopt de samme tingene på plantasjen. De har av og til små skatter innimellom :)

Interiørbutikk kan jeg ikke hjelpe med. God tur :)

Tiril sa...

Dersom du skal reise fra Sandefjord til Lyngdal, sorry, men da kjører du nok ikke forbi Sandnes, kjekt at Karna tenkte på meg, men der er et par timer fra Lyngdal til Sandnes;) men Annas hus i Søgne, der må du ta deg en titt.
Men er du i Sandnes , Stavanger distriktet er du hjertelig velkommen, du skal få både kaffe og noko attåt.
Kos deg i bryllupet, og ha en fin helg.
Foresten koselige krus og "gotte"skål!!
klem fra Tiril

Gunhild, NO sa...

Så som så med geografikunnskapene:) Albertine, holder ikke hun til i Askim? Eller ihvertfall et sted i Østfold.
Jeg anbefaler Grimstad sentrum, med tanke på koselige interiørbutikker. Vildanden og Meretes Atelier/Lysthuset og flere som jeg ikke kan navnet på.
Og ellers anbefales Annas Rom på Langenes.

Anita sa...

Høres ut som du har en del butikker som er verdte et besøk!! Koselige bilder fra hjemmet ditt! Tror jeg må lage meg en kopp kakao jeg nå! Drikker ikke kaffe skjønner du;o) Kos deg med shopping og bryllup!! Klemmer fra Anita

Anonym sa...

I tillegg til Aases kanelboller fikk jeg nå lyst på kaffe...Godt det er lunsj omtrent nå ;)
Kos deg på sørlandstur, interiørbutikker på den strekningen har jeg ikke greie på men du snuser deg vel fram til noen.

Lyst på livet! sa...

Lite tips om butikkere her fra meg, men må bare kommentere de fine bildene dine!

jeg har også falt for det servise, men har så langt styrt unna å kjøpe noe :-).

God tur sørover!

Klem Torunn

Jorunn sa...

Butikktips kan jeg dessverre ikke komme meg, er ikke kjent på den strekningen i det hele tatt, men jeg ville bare stikke innom for å si at kruset, skålen og brettet var utrolig søtt!

Kos deg i bryllup i helgen :D

borghild sa...

Må bare slenge meg på Gunhild og virkelig anbefale Lysthuset/Meretes Atelier i Grimstad. Jeg var der for første gang i dag, men det blir ikke den siste. De har masse fra Green Gate, og ikke bare kopper o.l. men tepper og bokser og matter... De har også metervare og blonder/bånd hvis du syr?? I samme hus holder også en kjempeskjønn klesbutikk for barn til:-) Handlegata i sentrum er ikke så lang, og det finnes også et par tre andre butikker med barnetøy/interiør der(husker ikke hva de het), virkelig verd et besøk:-) Ellers er det også et par butikker i Kristiansand, Hansen & Co har ting både til bestemødre på 90 og unge på 30:-) Og på Drømmeplassen har de både deilige boller og brødskiver i tillegg til interiør og klær. Men disse butikkene er ikke så altfor store, så hvis dere ikke skal innom Kr.sand ellers, så ville jeg mye heller tatt turen ut til Anniche og Annas Rom på Langenes, det er ikke såå lange avstikkeren fra E39, og hun har virkelig mye fint!!
Kos dere i bryllup, og god tur!! Klem B:-)

Drømmen om en eplehage sa...

Så kjekt å få besøke nye interiørbutikker på veien. Legge inn ekstra reisetid da... fnis!

Jeg som ikke drikker kaffe til hverdags fikk lyst på det nå. Så delikate bilder, nesten så jeg ser røyken og kjenner lukten av søt kaffe med melk. Mmmm!

Bildet på kisten min er en plakat som jeg har rammet inn. Den er kjøpt her i byen, men vet det er en nettbutikk eller to som har de også. Fant de ikke nå, men skal si fra om jeg kommer over noen :o)

Ha en riktig fin tur i morgen og kos dere masse, masse!
Og så gleder jeg meg til å se hva du har shoppet ;o)

Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...