torsdag 26. juni 2008

oi sann...


Det var det med å motstå fristelser da... Livy er ikke spesielt god på det! I går tok Livy med seg Lille S og mamma'n sin på tur - det bar til Askim, og veldig målbevisst Albertines verden! Og du og du for en herlig butikk, masse lekkert og en utrolig hyggelig og hjelpsom dame bak disken!

Livy er nå den stolte eier av et greengate kaffeservice til 8 personer - Clare multi - jeg hadde i utgangspunktet kun tenkt å kjøpe fire av gangen, men så var det bare åtte igjen, så da kjøpte jeg likegodt alle *hmmm* (hadde jo fått skattepengene inn på kontoen). Livymannen stakkars synes det hele var ganske så unødvendig, og jeg tror jeg skal ligge litt lavt på service-shoppe fronten en stund!

Et par nye små blå skåler fikk også bli med hjem, sammen med noen skjeer jeg mangler. På søndag kommer min svigerinne, svoger og barna så da skal det dekkes med det nye serviset - kanskje kommer det noen bilder av det ferdigdekkede bordet.

Anbefaler et besøk i butikken til Albertine på det sterkeste! Ha en fin torsdag alle sammen!

11 kommentarer:

Gamlå sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅs så heldig du er. Kan tenke meg at du gleder deg til å dekke med et slik flott service!!

Hilsen Gamlå

TravelMamma sa...

Hei! Første besøk innom bloggen din. Så stilig hus dere har, likte det virkelig.
Og du, det service var virkelig fint, så mannen din kan bare gå å sette seg i sofaen og ti i still :)
Ha en fin dag!

aase sa...

Åhhhh, du er jo faktisk verre på shopping enn meg du!!Skal jammen forklare gubben min at jeg ikke er verst altså!!!! Jammen er du heldig som får skattepenger altså!! Vi må vente til høsten vi vet du!!

Servicet var jo bare helt nydelig det LivS!!!! Tenker du blidgjør han med noe nybakt som serveres fra disse søte koppene jeg!!!

Håper vi klarer få til et lite treff om et par uker altså!!!

jorunnslilleverden sa...

Ja det kan være skummelt å besøke butikken til Albertine;0) Det er kriminelt mye fint der! Går ikke å gå ut derfra uten å kjøpe noe. Gratulerer med nytt service, det er så lekkert!! Og noe skal jo skattepengene brukes på....
Ha en fortsatt fin dag!!

Anita sa...

Så heldig du var at de bare hadde 8 igjen;o) Tror kanskje jeg skal holde meg laaaangt unna den butikken jeg! God sommer!

Tussaluso sa...

Hei, nydeligt service. Skjønner godt at du bare måtte kjøpe 8 dekninger med det samme. Kjekt å kunne bruke det med ein gong. Liker alt i Green Gate serien. Har sjølv dei prikkete skålene, men i grønt. Ha ei fin helg.

tinemor sa...

Masse gratulasjoner med nytt servise!¨
Sånt får da ikke vi damer nok av!!
Det må nok innrømmes at det er mere enn ett servise her i skapene også ;-)

Ann-Cathrin sa...

Så flott:) Jeg kjøpte faktisk to krus/skåler i går jeg og, likt serviset ditt. De hadde nemlig plutselig fått greengate på ene butikken på senteret her! Men veldig lite da...så får håpe de tar inn mer snart! Veldig godt at det er flere av oss shoppinggale;)

Elzie sa...

Tack för gullig kommentar hos mig. Och vilka saker du köpt!! Hade du stora plånboken med dig *s*?
Hoppas du får en riktigt skön helg.
Kram Elzie

Albertines verden sa...

Hei. Jammen,da har jeg jo pratet med deg på telefonen, da jo. Og så sa du ikke hvem du var! Skåla sendte jeg i går, krysser fingrene for at den er like hel. Ha en superfin helg! Klem

Tove sa...

Ja, det var det med fristelser da... og når skattepengene i tillegg har kommet... Jeg hadde gjort akkuratt det samme, og mannen min hadde sagt/ ment akkuratt det samme som din mann, hihi

Ha en flott helg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...