lørdag 3. desember 2011

3. desember - Bakende nussenisser!


I dag har vi hatt bakedag her i huset og i kakeboksene ligger nå pepperkaker og hvite kakemenn deilig til jul♥  hvis det er noen igjen da☺de smaker aller best før jul synes vi!

Hos oss er det dette vi baker sammen med ungene før jul(foruten at de pynter pepperkakehus til de fineste slott!), resten av julegodiset og kakene baker mannen og jeg en kveld eller to nærmere jul - en koselig tradisjon det også ♥

Som dere ser av overskriften og det første bildet i dagens innlegg har nissejentene også vært nussenisser ♥ så skjønne mot mini prinsessa!

Fornøyde bakejenter ♥
Vi merker godt at de begynner å bli store nå størstejentene her i huset, ikke så mye hjelp de trenger med kjevlingen lenger og jammen er de riktige så tolmodige. Jentene bakte ut begge deigene sammen med oss, det er det første året de har gjort.


Lillesøster vil også være med på moroa! Uten deig vel å merke☺


Hvordan ligger du ann med julebaksten?

Ønsker deg en fin lørdagskveld!

2 kommentarer:

Catrine sa...

Så koselige bilder! Herlige nissejenter!
Har bakte vi kakemenn forrige søndag, og i dag står pepperkakedeigen for tur! Det er stort sett disse de kakesorrtene barna mine synes det er moro å være med å bake. Resten tar stort seg jeg meg av - men litt hjelp innimellom.
Ha en fin søndag! Klem

Franske drømmer sa...

Så skjønne nissejenter,
Og så flinke til å bake, da!
Det er jentene sine, det <3

Nyt fine dager!

Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...