søndag 4. mai 2008

En deilig helg i solen!

p
p
Er lettere rød i kinna i dag - store deler av helgen har vi tilbrakt ute i det deilige været, og jeg må innrømme at solkremen for i år ikke er kjøpt inn enda. Tro det eller ei men mor har blitt solbrendt i kjakene i helgen. På fredag kjøpte jeg dette fine velkommen skiltet/blomsterpotten på et hagesenter - synes den var så søt. Blomsten henger i en brun kurv, men det har jeg selvfølgelig ikke fått med på bilde ser jeg.
p

p

På lørdag var det som sagt meningen at vi skulle grille, men vaskingen av møbler og styr og stell tok mer tid enn først tenkt, så det ble vaffelsteking på terassen i stede - det falt i smak for å si det slik. Jeg fikk innvidd den nye akrylduken fra Kid og koppene fra Fryd. Asjettene kjøpte jeg på Ikea da vi var der, er de ikke søte?

p

p

Idag har vi vært i Strømstad og spist pizza i solen - Strømstad er altså en nydelig by på våren og sommeren. Jeg har vasket bilen innvendig nå ikveld - det er egentlig mannen som pleier å gjøre det, men nå er det så lenge siden den ble vasket at den ikke så ut - det så heller ikke ut til at mannen hadde noen planer om å ta den et tak heller, for hver gang jeg har ymtet innpå at den trenger en vask er han plutselig vekk og styrer med andre og viktigere ting. Ren og pen ble den, og da jeg var ferdig kom mannen rusende og skrøt meg opp i skyene - "den er jo som ny kjære"

o

p
Ønsker alle med eller uten ren bil, en riktig god start på uken!

p

*klem*

13 kommentarer:

Drømmen om en eplehage sa...

Så fint at du likte gaven!
Har kost meg skikkelig med den gavehandlingen, så jeg lurer på om jeg må snoke rundt etter en ny "Pay it forward" Grådig vet du. *knis*

Så fine kopper og fat du har fått deg da. De fra Fryd har jeg også sett på... De har så mye fint der, men jeg inbiller meg at de er litt overpriset (??) Ikke at det forhindrer meg til å titte innom alt for ofte....
Fatene fra IKEA likte jeg også. IKEA er noe jeg virkelig savner her omkring, men som Eplekarten sier: Det er kansje like greit.
Pøh, han har ikke peiling. Ha,ha!

Ha en strålende ukestart kjære, Livy.

tinemor sa...

Så mye flott du har fått i!
Likte skiltet utrolig godt. Kunne tenke meg det selv. Kan jeg være så frekk å spørre hvilke hagesenter du fikk i det.....?!
Og koppene dine er jo bare så søte. I like!
Her ser bilen faktisk heller ikke ut, og det er som hos dere. Det er min kjæres jobb. Men det spørs om ikke jeg må gjøre som deg, å sette igang selv, denne gangen. Kanskje min blir like glad som din? ;-)

Kine sa...

Det skiltet er bare superflott,tenkte å dra og ta med meg et slikt jeg også:) Her grilles det nesten hver dag,syns faktisk det er enklere enn vanlig middag hehe..Flott kasse til blomstene,hvor finner man sånt?Ha en fin uke!

liven sa...

Så fine bilder du viser!!
dere er jo heldig som bare kan svippe over til Strømstad da!!
Bilen min er ikke ren og jeg kan ikke fordra og vaske den heller!!! Det får noen andre ta seg av:)
Jammen godt du fikk litt skryt for det fortjener du!!
Ha en fin dag:O)

Lyst på livet! sa...

Så fine bilder du viser fra en energisk helg!

Hilsen meg som ikke har ren bil og sikkert ikke kommer til å ha det på en stund heller .-). Det er nemlig en skikkelig nedprioritert jobb hos meg også!

Ha en deilig dag!

christinasinteriør sa...

Masse fint du har funnet. Alltid artig med noe nytt... Jeg nyter hver en ting..Hihi..
Ønsker deg ei nydelig uke med masse sol!!!

Lyst på livet! sa...

Høres ut som du er lokalkjent i mitt "nabolag" :-)
Ja, vi var hos landhandleren i Strømfoss .-). Bilder kommer....

Holdt på å gå amok der inne.... Skal tilbake så fort jeg har fått lønn igjen!! Hehe....må prioritere litt mat til ungene nå :-)

Lyst på livet! sa...

Det er absolutt verd turen ja!! Det bugner der inne....nytt og gammelt om hverandre.

Om du ikke har vært der på lenge, så er det mulig vi snakker om to ulike butikker, forresten...

Den gamle landhandelen var stengt! Men det jeg tenker på, er egentlig Strømfoss Mølle..... DER må du ta en tur inn :-)

Fru Fjeldhammer sa...

hehe, tror vi fleste kjente varmen i helgen ja! Hadde dårlig samvitighet når jeg sendte barn i bhg uten solkrem.. for den er heller ikke kjøpt in her.. (må løpe ut å kjøpe nå, for det er jo spådd fint hele uken!!)

Kos deg i finværet!!

Bo med barn sa...

Jeg gleder meg også til å se lekestuen ferdig :) Har malt alle vegger og tak 3 ganger og det tar TID! Så skal vi snekre "kjøkken" og så skal jeg male gulvet, og SÅ skal jeg begynne å sy. Det blir gøy!!

Idag har jeg shoppet småting til den. Det er såå gøy :)

Huset på toppen sa...

Så flott gave du har fått!!
Kjekt med Vår-rengjøring av både hus og bil!!! Vi har hatt vår tørn med vaske-bøtta vi og, hus, bil og hytte,
Godt med alt som er gjort!!

Ønsker deg en nydelig og solrik uke!!!

Ann-Cathrin sa...

Så mye flott da! Nydelige kopper, og skiltet var kjempefint!

Drømmer om drømmehuset sa...

Så masse fint da! :) Det skilte var kjempe flott! :)
Ha en fin pinsehelg vidre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...