lørdag 3. mai 2008

Jeg har fått gave!

pTusen, tusen takk for den fine "pay it forward" gaven jeg fikk i dag Eplemor!! Og du kjenner meg riktig så godt nå skjønner jeg, for dette er virkelig HELT perfekt! Tusen tusen takk for gaven og for gode ord i kortet!
p
pp


Det er nydelig vær her i dag, og vi har holdt på ute siden morgenen. I dag har alle hagemøblene blitt bært opp og vasket - de trenger nok et strøk maling og beis, men det får bli neste sommer. Det blir ikke grilling i dag, men vaffelsteking på verandaen - gleder meg masse! Kanskje kommer det noen bilder etterhvert.
p
Ønsker alle en strålende helg fortsatt!

7 kommentarer:

liven sa...

Heldige deg med den fine pay it forward gaven!! skal å kikke litt etter greengate nå........
Har hvertfall lyst på en "liten"kopp:O)
Ha en fin kveld!!!

christinasinteriør sa...

Så koselig gave da Livy... Green gate er jo perfekt!
Ha en nydelig lørdagskveld!

Min verden sa...

så nydelig gave. God helg videre. Hanne

♥ H@rmoni ♥ sa...

Så skjønne salt og pepper-bøsser. Kjempeflott gave! :O)

LiNda:) sa...

knall flott gave Livy!! :)
heldige deg!

www.TreL.no sa...

Blir så i utrolig godt humør av å komme inn hit å titte på sidene dine. Får lyst å fikse til hjemme...hehe...men det må bare vente til det har roet seg med alt som skal gjøre i butikken. Har fått lagt ut noen få bilder nå fra åpningen på lørdagen. Gerhard og jeg feiret bryllupsdagen vår på fredagen med en hamburger på bensinstasjonen...hehe.. Papirhyllene kom nemlig og de måtte jo opp. Han er nå snill da, mannen min :D

Ser du har kjøpt ark fra papirdesign - jeg deler lokaler sammen med dem. Fikk du sett stemplene de snart kommer ut med... dån... De er sååå lekre! Et must ;)

Regner i dag her nord, men tror det er godt for plantene - vi har jo hatt så helt utrolig vær. Solbrent ble jeg jammen før MAI!! I BODØ!! Morsomt :D Da smiler livet :)

Anonym sa...

Så stilige salt- og pepperbøsser :) Og lekkert kort også!
Jammen kom det pene været i helga - så nå nyter jeg utelivet for fullt!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...