mandag 26. mai 2008

Roser igjen


For en underbar helg det har vært! Vi har kost oss masse alle sammen og igår hadde vi besøk av et vennepar og deres barn hele dagen - utrolig hyggelig og morsomt både for store og små! Kokken i huset disket opp med den lekkreste grillmat som besto av både kjøtt og fisk - mmmm. Til dessert ble det varme bær, is og hjemmelaget hvit sjokoladesaus med pasjonsfrukt.

Mannen har tatt en ferieuke nå så da blir det maling av huset! Begynner for fullt i morgen. Jeg hadde håpet å få malt det impregnerte på verandaene, men mannen har blitt anbefalt å vente med det til neste år, slik at det tørker skikkelig(grrrr... jeg kunne godt tenkt meg det hvitt nå jeg).
a
Ellers går det bra med treningen, i dag var jeg først hos tannlegen, så ble det "gla' trim" - ja Livy var kjepphøy før hun begynte og tenkte at dette var nok for lett for meg da de aller fleste var voksne damer på 60+ - jeg måtte imidlertid straks bite det i meg, for alle og en hver var myyyyye bedre trent enn meg. Livy klønet, svettet, stoppet og slet men jammen var det artig!! Neste mandag er jeg nok på "gla trimmen" igjen! Koser meg masse med å trene jeg!
a
Tilslutt må jeg vise mitt siste kupp - Yngvills gaveri( http://www.yngvills-gaveri.no/ ) har månedssalg på alt fra Lene Bjerre - denne nydelige blomstervasen/lykten var det 50% på, så det kostet meg svært lite! Oppi står noen aldeles nyyyydelige roser fått av min mor(igjen;-))jeg elsker som sagt roser, og røde roser betyr noen spesielt for meg!
a
Tusen tusen takk for alle de koselige kommentarene jenter, jeg setter så utrolig stor pris på at dere stikker innom og tar dere tid til å legge igjen en hilsen! Det er travle dager omdagen, men jeg lover å besøke bloggene deres i nær fremtid - gleder meg! Jeg har fått et par utfordringer også som jeg kommer nærmere tilbake til litt senere!
a

Ha en fin mandag alle sammen!
a
*Kram*

10 kommentarer:

LiNda:) sa...

så flink du er som trener:)
rune sier også at man visstnok skal vente et år, men skjønner du er utolmodig..blir jo bare såå fint når man får malt det!! :)
veldig fine roser, må si R er snill!! :)
Joda, ikea turen og messa gikk greit..eller.. messa gikk best, på ikea slo noah seg totalt vrang (overtrøtt) og hylte som en stukken gris, så det ble ganske kort tur der.. han sovna før vi rakk å sett på han selene i bilen stakkars, så han var nok utkjørt.. :S
formen er sånn passe grei..har gått på krykker i noen dager nå da..dritt bekken :S men er klar som et egg til øvelsen i morra! vi prekæs da:D

Kerstin sa...

Hei
har visst ikke vært innom deg før, men utrolig koselig blogg. Så fint hus dere har , mange fine bilder inne hos deg.
Takk for titten!
Ha en hyggelig mandags kveld.

Trønderpia sa...

Så fin en vase, og nydelige roser!
Snill mamma du har.

Trening er min evige dårlige samvittighet, så flink du er som i gang med trimming!

Ha en finfinf mandagskveld.

LISBETH---<-@ sa...

Nydelig vase! Ja det er hardt å trene seg opp, men gøy. Forstår at du blir litt grrr angående maling, men noe å glede seg til neste år da, det får være trøsten.
ha en flott kveld
Klem

Ann-Helen... sa...

ÅÅ for en nydelig vase, Livy. Det var vakkert med de flotte rosene :-)
Blir rent misunnerlig på denne treningen din, så flink du er! Jeg kommer liksom ikke igang jeg, men "Less is more"...er det ikke det det heter? :-)
Takk for titten og velkommen på besøk hos meg :-)

tinemor sa...

Deilig med sol og varme dager, og besøk i tillegg!
Flink du er som trener!!
Ønsker deg en hærlig uke.
Ps! Jeg kan heller ikke få nok av roser, spesielt røde. Så vakkert!

aase sa...

Du og du så flink du er!!!!!!!!!!! Jeg skjønner fortsatt ikke at det er gøy å trene da men........jeg går nå mine turer og følger mitt kostholdsopplegg!!!! Siden vi møttes er 5 kilo borte og DET er jeg fornøyd med!!!! Mere skal bort!!!

Jeg skjønner godt at du vil male med en gang, men rådene er nok lurt å føgle!! Vi skal jo bygge om inngangspartiet og bytte en hel vegg, når vi får råd.................................Vær glad du har nytt hus du, og ikke et fra 1920!!!!!!!!


Ha en fortreffelig dag i solen!!!!!!!!

Klem

Ann-Cathrin sa...

Du er virkelig flink med treningen:) Skjønner godt at lysten til å male er stor ja...vi skal bygge veranda i år...så da må vel jeg vente to år med å male;) Hørtes då hyggelig og godt ut med grillaften:) Ha en flott dag!

liven sa...

Ja idag Livvy skal jeg på trening!!!
Nå har jeg skulket unna flere uker på spinningen men i dag er jeg fast bestemt!!
90 min spinning:)
Hopper nok av etter en time og tar heller litt styrketrening i tillegg!!
Håper det går bra med husmaling hos dere. her går det på frem og vi har jo vært så heldig med været!!
Snille moren din som kommer med roser!! Heldig er du:)
Ha en fin kveld:O)

♥ H@rmoni ♥ sa...

For en nydelig bukett med roser! Alldeles skjønne! :O)
Det er kjedelig med malearbeid, men gøy når det er ferdig! Du får nyte alt det som er ferdigmalt.
Fin fin dag! :O)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...