torsdag 22. mai 2008

Torsdag igjen

p
p

Torsdag igjen og snart helg - hybelkaninene hopper bortover, men de får leve litt til. Skal male hos mor&far i dag mens lille S sover formiddagsduppen sin. Himmelen er skyet og solen titter såvitt fram innimellom - håper på fint vær til helgen.
p
p
Uten å ha så veldig mye interiør å vise frem her når huset virkelig er klar for en rengjøring, har jeg knipset noen bilder av noen herlige roser jeg har fått av min mor. Elsker roser, og det er absolutt en av de fineste blomstene jeg kan få. Rosene er 1 uke gamle, og har stått i stuen hele tiden - og de står like fine! Mamma var innom her igår og ga seg helt over - de kostet visst bare 15,- stk og har holdt seg så godt! Bør jammen ikke koste skjorta for å være holdbare!
p
p
Ellers er det ikke så mye som skjer på hjemme fronten. Signe har begynt å "åle" seg rundt og rundt og er veldig fornøyd med det - hun ligger lange tider på magen og riktig koser seg. Igår sa hun "papa - papa" for første gang og mor&far viiinte av jubel - stakkars unge *lol* hun skjønte ikke så mye, og ble lettere forferdet! Men hun fortsetter, og mor er sååå stolt av tulla si som kan rope på pappa ;-)
p
p
Med litt "papa-papa" gurgling ønsker jeg alle en flott torsdag!
p
p
*klem*
p

p

7 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Nydelige rosebilder!!
Eg elskar roser også. Drømmer om en rosehage der eg kan gå å nyte dei heile sommaren. Skal prioritere slikt når eg får betre tid og færre barn i hus..hehe..
Men imellomtiden nyter eg å kjøpe og få av og til roser som står til pynt i stua...Så fint og koselig.
Ønska deg ein fin dag!!
Klem

Kerstin sa...

Nydelige roser. Så moro at veslejenta er begynt med "babling" og åle seg fram. Tiden går bare så altfor fort. Nyt tiden nå!
Ha en strålende torsdag!
Kerstin

silje-sin sa...

Nydelige bilder, det var virkelig flotte roser! Er så gøy når de holder seg fine så lenge! Så herlig at Signe kan si "pappa", da tenker jeg hjertet hans smeltet:) Høres ut som dere hadde en koselig kveld med reker også! Ha en fortsatt fin torsdag! klemmer fra silje.

liven sa...

Så skjønne roser!!
Her er masse hybelkaniner i dag også!!
I morgen skal jeg ha klubb jeg må bare ta litt hus!!
Kanskje kjøpe litt friske blomster til bordet også:O)
Hun er begynt å åle seg frem ja.....snart slutt på freden nå da:O)
Ha en fin kveld:O)

aase sa...

Jeg bare visste at mitt mega dårlige humør ville gå over om jeg tuslet en tur inn hit!!! Å så rett så rett jeg fikk, hva er vel koseligere enn roser?????? YOU MADE MY DAY som de sier!!!!tusen klemmer til deg Livy for denne koselige bloggen, jeg er så glad jeg har "funnet" deg!!!!!!!!!!

borghild sa...

Utrolig flotte roser!! Og så er det jo så gøy når ungene begynner å prate:-) Her er minstemor blitt ett år, og nå sier hun både mamma og pappa og dæ dæ (=Sander = storebror), og vi synes jo det er sååå gøy:-)
Klem B:-)

tinemor sa...

Så søte de små er når de begynner å prate. Stolt mamma ja!
Hærlig tid.
Å lekkre roser. Kan aldri få nok av dem!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...