torsdag 8. mai 2008

Sol * sol * sol!

Jammen er det deilig med maidager hvor solen skinner, og gradestokken stiger til over 20 grader i skyggen - Deilig!! Dagene etter at gresset ble lagt har gått med til vanning, vanning og atter vanning - og fra å bare ha en spreder og to hageslanger, har jeg avansert til fire spredere og fire hageslanger med koblinger og divers - lånt av nær og fjern! Jeg har styrt med vanningen til de fleste timer på døgnet, og naboene tror nok at jeg er en liten smule gal *lol* Livymannen har vært på kurs i Oslo siden mandag, og det var en glad Livy som fikk mannen sin hjem igår ettermiddag. Vi benyttet anledningen til å innvie grillen, noe som falt i god smak både hos liten og stor!
p

p
På grillen lå delige marinerte koteletter og mais. Tilbehør var potetsalat, tzatsiki og gresk salat alt hjemmelaget i Livys kjøkken! Ååå jeg elsker å grille(dvs å spise grillmat og laget tilbehøret - grillingen får mannen ta seg av) og å lage deilig mat på grillen! Til dessert var det jordbær(Belgiske til 19 kr kurven - usedvanlig gode til å være de første bæra i år) og vannmelon. En is ble det også plass til da isbilen kjørte forbi mens vi ventet på at maten skulle bli klar - og gjett om det var to barneføtter som sprang avsted da hun fikk vite at vi skulle kjøpe is av isbilen.
p

p

I dag er det skikkelig tåkete, men det er meldt godt vær og det blir helt sikkert godt å varmt når tåken letter!
p

Tusen takk for alle de koselige hilsnene i det forrige innlegget - jeg skal ta meg en blogrunde og se hva som har skjedd hos dere den siste tiden nå etter at vi har spist frokost - gleder meg!Ønsker alle en riktig fin fredag!

12 kommentarer:

Tone sa...

Mmmm, etter disse bildene ble jeg overbevist om at vi må grille ikveld!! Veldig delikate og innbydende bilder :-) Du skulle vel ikke tilfeldigvis ha oppskrift på den greske salaten, vel??
Ha en fin helg sammen med dine, klem :-)

Monica sa...

Vårdager i mai med 20 gr i skyggen er virkelig noe jeg kan leve med. Håper det fortsetter så vi kan fortsette å kose oss.
Ha en strålende pinsehelg.
Klem

Elzie sa...

Ser mumsigt ut!!
Hoppas ni får en bra pingst.
Kram Elzie

aase sa...

Åhhhh, så deilig det så ut!!! Jeg har startet på et opplegg igår jeg, trim og kosthold,så får vi se!!! Ikke lett som vi snakket om........

Kos deg med deilig grilling i pinsen og masse masse sol!!!!

Stor klem

liven sa...

Nam nam....her var mye deilig mat du!! Skulle vært der ja!!
Her blir det så lettvint mat for tiden!! Bruker all tid på malingen!! Må nytte på når været er så fint.
Ha en fin fredagskveld:O)

Dinah sa...

åååå det er så digg når varmen kommer og vi kan pakke ut hagemøbler og starte grillsesongen. Maten ser så delikat ut!Flink du er! :) Fikk veldig lyst til å grille jeg nå!
Vi har forøvrig en gassgrill her hjemme og en kulegrill på hytta. Og jeg skal si deg det at kullgrill smaker såååå mye bedre! Det er stor forskjell så jeg angrer nesten litt på at vi investerte i gassgrillen. Men nå er det veldig kjekt å kunne grille på 1-2-3 istedet for bruke så lang tid. men det er jo også noe av kosen igjen da..haha.. Uansett, kos deg denne fredagskvelden innimellom vanningen ;)
Klem

Bente sa...

Heisan!
Du for en jobb! Men det blir sikkert veldig fint:)
Den maten så veldig god ut:)
De hvite zinkboksene er kjøpt på Ikea,veldig greie til miøl,cornflakes,og julekaker:)

Ha ei deilig helg:)
Klem fra Bente:)

borghild sa...

Mmm, så deilig middag dere hadde hatt!! Her står også grilling høyt (om ikke høyest) på favorittmatlisten, jeg skal jobbe i morgen, og sa til mannen at han måtte handle for helga, han har planlagt grilling tre dager til ende...:-) God helg! Klem B:-)

♥ H@rmoni ♥ sa...

mmmm: så deilig! Har brukt mye tid ute, men ikke fått i sving grillen enda. det er vel på tide, for det er jo nett som sommer ute.
God helg til deg i finværet!
;O)

LiNda:) sa...

mmm,deilig med grill mat :)
håper alt er bra hos dere!!
Hils familien!
puss<3

Dinah sa...

hei igjen!
ligger en award til deg hos meg :))
Ha en fin pinsehelg

Tiril sa...

ÅÅÅ ble sulten av dette, så så innbydene og delikat ut.
Blir grilling i morgen, nå står der en lasagne i ovnen, så det blir kveldens rett.

Håper du får en solfylt og fin pinsehelg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...