tirsdag 6. mai 2008

"Rulle'n ut"

* Før gresset kom *


Jepp.. det er vel strengt tatt glava isolasjon det er reklame for, men det er jo samme prinsippet det de driver med i hagen her hos meg i dag - vi får gress! Og ikke slik som i "gamledager" at man sår gresset selv, nei her kommer det på lastebil og rulles ut - smarte greier! ....Og ikke for det - jeg synes det hele hørtes helt rå-flott ut da han som planerte tomta her foreslo ferdiggress, men etter å ha sett regnestykket var jeg egentlig ikke i tvil. Kort fortalt - ferdiggress(ferdig lagt) ble rimeligere enn å få tilkjørt den matgjorda vi trengte på tomta for å kunne så gress(skjønn det den som kan!). Nå blir det så grønt å pent atte! Gleder meg til å kunne plante litt busker og trær etterhvert, men først må vi få lagt bark i skråningen og plante hekk på fremsiden av huset.
p

p

* Underveis *
p

* Ferdig *

p
Solen skinner her i dag og det er nydelig! Jeg har Vic hjemme fra barnehagen i dag da hun har fått en infeksjon på øyet - vi var hos legen i går og hun har fått dråper og salve så vi får håpe det blir bedre snart. Hun ville være hjemme og kose seg sammen med Signe og meg i dag, så da gjør vi det.

p

Tusen takk for alle koselige hilsner i bloggen min jenter, jeg setter så utrolig stor pris på det!


Ønsker dere en fin og solrik dag alle sammen


Mange klemmer fra Livy!

19 kommentarer:

LiNda:) sa...

wow!
blir knall fint!
Så stor og fin veranda dere har,
den har jeg ikke sett før.. hehe:)
nyt dagen i solen,
jeg skal sitte i skyggen.. *svetter*
klem:)

Lyst på livet! sa...

Så fint det blir!

Kos dere masse hjemme i dag alle tre :-).
Tror nok jeg skal gjør bare det jeg MÅ i dag jeg også!

Klem Torunn

Lyst på livet! sa...

Jepp!
Strømsfossen er et MUST :-)
Skulle nesten hatt et bloggetreff der vettu :-).
Jeg skal i allefall tilbake så fort jeg får litt lønn igjen!! Hehe...

BROCANTE sa...

Hei - jamen er det godt verden går fremover. Husker godt slitet med å så plen og ikke minst å holde guttene unna med fotballen til gresset tålte å bli lekt på. Fin stor veranda har dere fått - og et åpent fint landskap rundt dere.

Bente sa...

Hei:)

Så flink du er til å lage kort!!

Tror jeg må lære meg det:)

Ser ut som ei deilig tomt du har,godt med tomleplass for ungene:0)

Ha en deilig solskinns dag:)
Klem fra Bente:)

Lappesola sa...

Gratulerer med ny plen. Dert var jo utrolig smertefritt og greit. Det blir kjekt for jentene å leke på plenen om ikke alt for lenge.
Ha en fin dag.
Hilsen Sol

Camilla sa...

Det så urtolig herlig ut å bare rulle plenen på plass! Ufattelig (men greit) at det blir rimeligere med den løsningen! Ha en fin dag i solveggen:)

silje-sin sa...

Så fint det ble med grass! Ser ut som dere har en utrolig flott tomt også! Håper øyeinfeksjonen til victoria går fort over:) ha en flott dag! klemmer fra silje.

Tove sa...

Ja, tenk at det kan være billigere med ferdigress!! ganske utrolig, men veldig behagelig da:) Gleder meg til å se hvordan hagen blir vidre, og den flotte verandaen dere har da

klem

Min verden sa...

Så herlig det må være. Ny - grønn plen. Det er ikke som de sier - at alt var bedre før. Noen ting var bedre før, noen ting er definitivt bedre nå - f.eks. ferdigplen :) Flott veranda! hanne

Tone sa...

Du verden så praktisk å bare rulle ut plenen, og vips, så har du ferdig hage :-)Ha en fin uke, klem

anette sa...

Hei, Livy!

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Du har en kjempe-fin, inspirerende blogg! Det siste innlegget passet meg veldig godt, vi planlegger plen i noe av hagen, kanskje vi bør Rule'n ut vi også ;) Godt tips!
Ha en fin uke!

Anette

borghild sa...

Det var jo helt utrolig at det ble billigere med ferdiggress enn å så selv, men da må man jo bare takke og bukke og glede seg!!:-) Veldig fint blir det iallfall! Ha en fin kveld! Klem B:-)

... 4 på toppen sa...

Se der du, skikkelig bra ble det. Og så blir det bra så veldig fort. Deilig. Vi gjorde det samme for to somre siden. På morgenen var det brun jord, og på kvelden var det deilig, grønt og saftig gress. Bare såååå fristende å løpe rundt på for barna, men de måtte pent vente to uker før de fikk lov. Akkurat der var far i huset streng :-)

Ha en fin kveld.

Klem.

Anonym sa...

For ein kjempe flott blogg du har:)og eit nydeligt kjøkken:)!Vi er samme alder,men me pussar opp eit gammalt hus,er så kjempe inspirerande å sjå kor andre gjær det:)Lykke til videre:)
Mvh.Gunnhild

liven sa...

Du så greit med feridg plen!!! tenk å få det grønt sånn på rappen!!
Kos deg med den nye plenen og ha en fin dag:O)

Lene sa...

Duu, det der er sååå enkelt og greit. Rulla`n ut selv, jeg - for mange år siden Og for en som er så utålmodig som meg, var det en superduper løsning. Så fint det blir hos dere :)

Har forresten vært og snoka på innlegget under - og de krusene dine er bare heeeelt skjønne!!!

Ha en herlig dag :)

Solskinnsklem fra Lene :)

aase sa...

Åhhhhhhhh, så deilig terrasse jeg synes vi har stor terrassen,men denne.............Kos deg med begge tuppene idagselv om hun har litt øyeverk!!! Heldigvis hjelper det fort med salve/dråper.

Vi skal jobbe i hagen etter turn ikveld!!

Ann-Cathrin sa...

Det ser jo ut som har blitt kjempefint!! Deilig å få det ferdig da...og ikke måtte vente på at det skal gro og bli fint;) Ha en fortsatt flott uke!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...