fredag 30. desember 2011

Året som gikk ♥ del 1

Tenk at et helt år har gått siden sist jeg satt og tenkte tilbake og oppsumerte året som gikk.

 Inspirert av medbloggere Silje med bloggen Silje-sin (jeg er så glad for å ha blitt kjent med deg gjennom bloggingen Silje!) kommer noen bilder fra hver månede som kan være med å oppsummere vårt 2011.

 

Januar var en kald månede hos oss, men med snø og sol ble det mye utelek og moro for ungene.

Jeg fyllte 30 år og feiret med stooort selskap(tusen takk til alle som hjalp meg med å stelle i stand, og som deltok og gjorde dagen PERFEKT)! Jeg var sykemeldt på grunn av bekkenløsning og var i grunn ganske umobil frem til fødselen.

Nye lyse gardiner kom opp da jula var ute av huste og løkblomster pyntet opp koselig sammen med min absolutte favoritt hortensia. På kjøkkenet kom det inn litt nytt, og favoritten her ble de skjønne krukkene fra Riviera Maison som vi har Nespresso kapslene i.
Februar kom og vi ventet veldig på vårt nye familiemedlem alle sammen. På morsdagen sto lillesøsters navn i kortet, men det skulle vise seg at hun skulle kose seg i mammas mage lenge enda. 

Storesøsters nye rom ble ferdig og hun flyttet inn med et stort smil om munnen. Babyklær ble hentet frem fra esker og vasket, strøket og lagt på plass i skuffer og skap.

Og endelig kom bildene av de to store jentene våre på plass over pianoet i stua.

 


Høydepunktet i mars var selvfølgelig at lillesøster så dagens lys den 26. og at våre to store prinsesser ble storesøstre ♥ Men før hennes ankomst ble huset gjort i stand med god hjelp fra min mor, og midt i mellomsøster fikk nytt rom.

På bordene kom påskeliljer og gåsunger.

Sykehusbaggen var pakket og gaver til storesøstrene fra babyen lå klare, men også babyen fikk koselige gaver av søstre sine, blandt annet en hjemmelaget ramme med bilde av dem i.

 


I april var det påske og vi koste oss med å lage påskepynt. Vi hadde mye selskapeligheter med mange barselsbesøk. Vi ble bedre og bedre kjent med vårt nye familiemedlem og da hun var 14 dager gammel hadde vi en photoshoot med henne her hjemme i stua ♥

Været var nydelig i store deler av april og vi var mye ute og koste oss.

 

Mai kom og vi fikk en liten forsmak på sommeren. Bordene ble pyntet med peoner, og lavendelene blomstret så fint i pottene. 17. mai var fin med sol og grei temperatur, men det blåste noe aldeles forferdelig!

Storesøstrene tar ansvar og vil gjerne hjelpe til med mini - de koser seg masse med lillesøster. Vi forbereder barnedåp med innkjøp av diverse fra Ikea og prøvebaking av noen kaker.

 


Så kom juni med barnedåp, båturer, skole- og barnehageavslutninger og ferietur til Danmark☺


Tusen takk for at nettopp DU leser min blog!!

Stor klem fra Livy6 kommentarer:

Lenas hjem sa...

Så koselig å kunne se tilbake på året som har gått. Ønsker deg et riktig godt nytt år:-)

Lena

Har en drøm... sa...

Så flott kavalkade!
Herlige bilder av et koselig hjem ♥

Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år;)

Klem Line

Annfrid sa...

Så mange fine gyldne øyeblikk!

Godt nyttår.

Klem fra Annfrid

Størstepia sa...

Elsker slike årskavalkader altså!! Nå gleder jg meg til del 2!!
Nydelige bilder av vakre små snupper, tenk tre jenter da!! Kan tenke meg de får mer og mer glede v hverandre ettersom årene går!!;)
Riktig godt nyttår til deg, gleder meg til å fortsette å følge deg i 2012!!
Klem fra størstepia

Christina sa...

Så koselig.. :) gleder meg til å følge deg i 2012!!
Godt nytt år til deg og dine..
Stor klem

Sannes verden sa...

Mange koselige bilder fra året.
Koselig å se gjennom alle bilder, mimre litt!
Mange ønsker om et godt nytt år.
Susanne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...