onsdag 28. desember 2011

Romjul og noe godt til kaffe'nRomjul er herlig ♥

Lange, late dager med barna hjemme☺Siden været ikke er noe å skryte av blir det mye innelek på oss. Butikk- og kiosklek har fått en ny vår her! De nye Ds spillene får kjørt seg og Wii-konsollen blir grundig utprøvd. Storesøster er også glad i å lese, og med Doktor Proktors prompepulver som en av julegavene er hun godt i gang med boka av Jo Nesbø.

Vi har prøvd oss uten lekegrind i stua siden bittelille julaften, men i går måtte mannen hente den ned fra loftet hos bestemor igjen. Lillemor er en smule aktiv omdagen og vi kan ikke snu ryggen til et sekund før hun spiser på ledninger eller prøver å rive ned juletreet! Godt å ha et trygt sted å sette henne når vi har annet å gjøre enn å vokte vår lille apekatt☺
Det blir mye kos og årets julekaker har virkelig fått bein å gå på! Tror aldri det har blitt så fort tomt i boksene som i år, men når det er tomt så er det tomt! Et år til neste gang!


Bildene tok jeg på kjøkkenet i formiddag, det ble aldri helt lyst ute i dag. Det flotte kubbelyset med zinkhjertet på fikk jeg til jul av mammas venninne♥ og oppsatsen fikk vi av min mor til jul♥

Tusen takk for koselige ord hos meg, jeg setter så stor pris på det!

Ønsker deg en fin romjulsuke videre ♥

5 kommentarer:

Annfrid sa...

Nydelig hjerte du har i den blomster potte. Å et fristende kake fat.
De små luringene kan det noen ganger være lurt å ha kontroll på. Jeg har hatt julebesøk av to små luringer som fant på litt lurerier i all hemmelighet:-)

Klem fra Annfrid

Christina Mari sa...

Så koselige bilder du viser! Deilig med slike late og koselige romjulsdager. Her koser vi oss i pysjn til langt ut på dag,å ingenting er herligere.
Ha en vidre fin dag.
Klem Christina

Catrine sa...

Så koselige bilder!
Her blir det og masse kos disse juledagene!
Fortsatt fin romjul til deg og dine! Klem

Elisabeths idyll. sa...

SÅÅÅÅÅÅ fine bilder <3 ;o)))
Ønsker deg en fin romjul & ett godt nytt år ;o)))

STOR klem Elisabeth

mirjamsdrøm sa...

Så koselig det var hos deg!!
Her må jeg bare følge med videre;)
Ha en fin romjul fortsatt.
Klem fra Mirjam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...