lørdag 31. desember 2011

Året som gikk ♥ del 2


Juli var preget av ferie og vi koste oss masse tiltross for skiftende vær! Det ble mange turer i juli, og vi besøkte blandt annet Liseberg, Koster, Lysekil og Gullholmen(på bryllupsdagen vår♥). I nærområdet ble det blåbærturer og mange turer med båten. På verandaen ble det servert gode kaker, og lillesøster begynner å spise grøt.

Så kom 22. juli og verden stoppet opp - det ufattelige rammet oss og vi gråt med resten av Norge.

 

 
Så kom august og mannen hadde pappaperm mens jeg tok ut ferie, vi reiste til Sandnes for å besøke gode venner og vi koste oss så!! I en skjønn liten butikk på Jørpeland fant jeg Fay red - og jeg kjøpte nyyyyydelige te-kopper fra Greengate♥I'm in love! Trappa i gangen ble ny med trappefornyere mens vi var på tur, og kjøkkenet fikk inn en ekstra bærebjelke i taket.

Lillesøster vokser og gror og er en herlig solstråle, i august smakte hun middag for første gang og hun elsket det! Hun ble også barnevelsignet på Frelsesarmeen denne måneden. Storesøster begynte i 3. klasse og "midt i mellom" trives godt i barnehagen!

 

 
I september rømte vi landet i et par uker og reiste til Grand Canaria, en herlig tur med mange gode minner! Storesøster fylte 8 år og hun ble feiret hele tre dager til ende!

Mannen og jeg nyter kvalitetstid sammen med lillesøster mens han har pappaperm, vi reiser blandt annet til vakre Fjellbacka på dagstur. Rommet til lillesøster får PiP tapet på en vegg og tak og vegger blir malt.

Fay white og blue har blitt mine nye følgesvenner fra Greengate, og jeg innser at jeg virkelig er hekta på porselen fra den skjønne danske produsenten! 
Høsten kom og oktober ble en månede med mange turer i skog og mark, men det ble også tid for kos i sofakroken. Lillesøsters rom er helt ferdig og hun flytter inn. Storesøster tar "klar deg selv"-merke på speider'n og disker opp med nydelig middag til hele familien! 

Jeg begynte på male prosjektet mitt, og møblene i tv kroken fikk seg en fornyelse.

 

 
I november begynte jeg virkelig å glede meg til jul! Å gå hjemme i permisjon ga god tid til å la seg inspirere av alle dere herlige bloggere, og jeg koste meg med å pynte litt etter litt.

Midt i mellom søster fylte 4 år, og hun er en riktig så fiiiin jente♥ Barnehage venninnene feiret henne med stor fest, og vi i familien feiret henne til langt utover kvelden den samme dagen!

November = tid for tur, og med en mild høst fikk vi utnyttet turmulighetene godt.

I slutten av november reiste mannen og jeg på en koselig juletur til Gøteborg sammen med et vennepar - vi koste oss med shopping, god mat, besøk på Julemarked på Liseberg og i Haga. 


 
Så kom desember ♥ En herlig månede fylt med forventninger og samvær med de man er så glad i.

 Snøen har så vidt stukket innom for så å stikke av igjen, og vi venter fortsatt på den hvite julen! Jeg nyter å være husmor(for nå går det veldig fort til jeg skal begynne å jobbe igjen!) og det har blitt vasket, ryddet og pyntet i hver en krok. Barna har vært med å bake pepperkaker, kakemenn og de har pyntet pepperkakehus, mens jeg og mannen har bakt et par slag + litt julegodis sammen.

Julaften feiret vi her hjemme med min mamma og vi koste oss så!

Ellers har vi hygget oss med juleavslutninger, Luciafeiring, Gudstjeneste, juleselskaper og juletrefest og i kveld blir det en strålende avslutning på 2011 da vi feirer overgangen til 2012 med gode venner!


Jeg vil nok en gang få takke alle leserne av bloggen min for at dere holder følge med meg!

 RIKTIG GODT NYTT ÅR!

Klem fra Livy

4 kommentarer:

Fruehuset sa...

Så fin oppsummering:)) Kjekt å sjå tilbake på året på den måten.

Eg vil gjerne takke for eit kjekt bloggbekjentskap i 2011. Tusen takk for den fine kommentaren til takkekortet mitt, alltid litt spennende å legge ut slikt.

Gler meg til å følger deg videre i 2012:)

Ønsker deg ei fortryllande nyttårsfeiring!

Helsing Marianne:)

Guttemamma sa...

Gøy å lese og se! Flink du har vært!!Ønsker deg og dine en riktig trivelig kveld og et flott 2012!
Klem♥

Ann-Helen sa...

Godt nytt år:)

Gleder meg til å følge deg i 2012 :)

Klem

Elisabeth sa...

gosh så flink du er til å oppsummere da.....ai ai ai....

venter enda på svar om det ble PH tre på meg.....var bare 87 stk igjen i forrige uke, så det gjenstår å se om jeg var for treg i år...i fjor..eh, ja du vet :o)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...