torsdag 29. desember 2011

RomjulsSALG


Ingen romjul uten romjulsSALG!

I love it♥

 

 
Jeg har rukket innom noen butikker og det har blitt litt nytt på alle tre prinsessene - aller mest på lilleprinsessa! Genseren på bildet over med tilhørende bukse(i brunt med rosa skrift i bildet under) er fra Espirit og det var det 70% på. Genseren på det øverste bildet er fra HM og jeg liker så godt lappene på armene♥ I tillegg til dette har det blitt noen bodyer, en bukse og en fiiin golfjakke fra Lindex.

 

 
Til de to store har det også blitt litt; bukser og gensere fra henholdsvis Cubus og Lindex☺

 

 
I kveld skal vi på juletrefest!

Gjett om det er noen som gleder seg!!??!! Jeg liker så godt når juletrefestene er lagt til romjula, da er jeg ikke lei enda(når juletrefestene er lagt langt ut i januar er jeg ofte litt ferdig med jula, derfor synes jeg det er godt når de kommer nå☺) 

Ønsker DEG en fin torsdag!

Klem fra Livy

4 kommentarer:

helen og gutta sa...

heldigen du som har vært på salg. Jeg elsker shopping og da spesielt når man kan gå på salg. Jeg er nok på sparebluss til Orlando turen i sommer så jeg prøver å holde meg langt borte fra butikker, bortsett fra når jeg drar til københavn neste helg ;-)

Ruths datter sa...

Ja er det ikke rart at alt er så billig nå etter jul. Det er nå julepresangene til neste år burde kjøpes inn.
Klem

Annfrid sa...

Så masse fint. Det er kjekt å handle når en får mye for pengene.

Klem

♥ Netta ♥ sa...

Så mye flott du har fått kjøpt til jentene. Likte spesielt godt den rosa genseren med brune lapper, den kunne jeg tenkt meg selv også - hi, hi. Jeg har ikke fått vært i så mange butikker enda, men mulig jeg får tatt en tur i morgen :-)

Ønsker deg en herlig nyttårsfeiring!

Klem
Netta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...