torsdag 3. november 2011

På vei til barnehagen med "midt i mellom" i dag fikk jeg skikkelig følelsen av at vinteren er like om hjørnet. De fleste løvtrærne har mistet bladene sine, luften er kald og himmelen grå - litt typisk november egentlig! 

Godt er det da å tenne opp i peisen og kose seg inne med lillesøster ♥

I går kom min flotte premie fra Netta sin give away, boken "Med ett ben på jorden og sommerfugler i magen", jeg gleder meg masse til å kose meg med denne!


Deilig med fyr i peisen!
Roseputen er fra Finnestads verden, lyslyktene fra Tine K, boken fra Home&Cottage og den nydelige blomsteroppsatsen fra en lokal blomsterhandler

Nå er formiddagskosen over for i dag og jeg står på farten for å dra til fysioterapaut. På vei dit skal jeg handle bursdaggave til "midt i mellom" som har bursdag til uken. Etter timen hos fysioterapauten skal vi på foreldresamtale på skolen med storesøster, så ukeshandling, middag og lekser. Etter at barna er i seng blir det en time spinning på meg - jeg gleder meg!

Hvilke planer har du i dag?

Ønsker deg en fin torsdag!

 

1 kommentar:

Gry sa...

Deilig høstkos! Utrolig koselig foran peisen hos deg ;) Høsten er en fin tid for innekos og det er deilig det også synes jeg. Grattis med H&C bok, heldige deg! Har titta litt på den og det er masse inspirasjon å hente. God helg, kos deg ;) Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...