torsdag 27. mars 2008

...Barnehageplass...

Huff... jeg synes ikke det er lenge siden lille S ble født, og nå må jeg begynne å tenke på barnehageplass *grøss* det minner meg på hvor fort tiden går... også er hun såååå liten! Ja, ja ikke det at hun skal inn enda, er jo fortsatt en god stund til - men det ble så virkelig for meg når søknadsskjemaet måtte fylles ut. Vi har selvfølgelig søkt i samme barnehage som storesøster(vi er super fornøyd med den barnehagen), og 40% plass. Mamma skal ha henne to dager og jeg ønsker å redusere stillingen min til 80 %, så da blir hun en dag hjemme med meg også *heldigvis*

Har tatt noen detaljbilder fra lille S sitt rom i dag - hadde egentlig tenkt å ta bilder av rommet, men det får vente til jeg får mine fine lift gardiner - og får ordnet rommet skikkelig. Akkurat nå er det ikke så spennende.
I dag er det danseskole for storesøster, og vi drar avsted selvom pardansen nok blir litt vanskelig - men hvem sier at man ikke kan holde med en arm *blunk*

Ønsker alle som er innom en fin torsdag!
Klem fra mamma'n som skal nyte permisjonen med jentene i fulle drag!!!

13 kommentarer:

silje-sin sa...

Hei:) så NYDELIGE fra barnerommet! Huff ja,tiden flyr. Vi har allerede fått barnehageplass til Augusta,100% fra august. Men hun skal ikke begynne før i januar. Altså må vi betale for et halvt år vi ikke bruker plassen. Kjedelig,men sånn er det her i kommunen. Ferdinand skal også begynne i denne barnehagen i august,det blir spennende! Nå er lillemor snart 4 måneder,jeg skjønner ikke hvor ukene blir av! Nå skal vi gå lang tur i finværet! ha en flott dag:) klemmer fra silje.

liven sa...

Hei!! Så kjempefine bilder fra barnerommet!!
Tiden går fort med de små og må nytes!!
Min yngste blir 14 neste onsdag!! Helt utrolig....fjortis!! Lille klumpen til mor:O)
Her har vi hatt vinter nå men mye av snøen har smeltet i det nydelige været som har vært!! så ligger bare litt igjen her og der!
Nå som jeg sitter her og skriver ser jeg at det laver ned ute.....:(
Jeg viiiilll ha VÅR:O)
Ha en fin vårlig ettermiddag!!

aase sa...

Tiden går,og de små blir store!! Uff og huff,men det er nå deilig når de vokser og klarer litt selv også da!! Tenk nå er begge våre så store at jeg faktisk kan be de gå og hente et glass vann selv!!! litt deilig slike småting også!!

Kos deg med jentene dine mens de er små,snart vil de ikke sitte på fanget lengre!!

Så masse lekre saker hun har på rommet sitt!!! Tenk så gøy når hun blir stor og du har tatt vare på alt dette til henne,for det MÅ du altså!!

Ha en nydelig dag i solen!!! Vi skal lage julekort hos meg ikveld!!!

Fru Fjeldhammer sa...

hei, så flotte ting fra jenterommet..likte godt den karusellen!

Min sønn begynte hos dagmamma når han var 11mnd.. det var ikke lett, men han stortrivdes og da ble det lettere for mor også!

Lykke til med storesøster og dansingen...

Ann-Cathrin sa...

Kjempefine detaljer, blir spennende å se hele rommet:) Og ja, du må nyte permisjonen!!!!!!!!! Det går så alt for fort!!

Jorunn sa...

*sukk* For et nydelig barnerom... Blir nesten flau jeg for at jeg ikke kan gi Oliver det samme. Han har ikke eget rom engang, og i hvert fall ikke så mange fine pyntesaker som de søte døtrene dine har *rødme* Barnehageplass ja, vi krysser alt vi har vi for at vi får plass! Vi MÅ jobbe begge to for å få ting til å gå rundt, og sånn som situasjonen er her i Oslo kan vi ikke annet enn å håpe. Så flott at mamma'n din kan stille opp for dere, og det må være så koselig for deg å kunne få en hel dag hjemme sammen med barna i uka! Drømmer om det jeg også :) Godt å høre at det går bedre med størstejenta!

Kine sa...

Hei:)
Så flott en blogg du har her,virkelig nydelig barnerom!Tiden går desverre så altfor fort ja,fikk selv en datter i juli 07,og hun er allerede 9 mnd!!Ha en fin kveld:)

Fru Fjeldhammer sa...

det er helt utrolig men jeg er våken enda, det svir i øya så tørre er de, men det er så vanskelig å legge seg!

det er vanskelig å gå forbi godisen ja, særlig når han er på halvpris...*LOL* det er vel derfor jeg er våken, har vel sukkerkick!!

natti natt herfra...

Lene sa...

Sukk, så skjønne bilder av Signes rom. Heeelt nydlig.

Ja, det er litt rart og skummelt det der med tiden som bare flyr - og før en vet ordet av det, skal de i barnehage - vips: skole - ojojoj:konfirmant... Og nå er jammen min sønn blitt hele 21 år. Jeg skjønner det jo ikke i det hele tatt. Mamma sin lille gutt....

Så sporty av Victoria å stille på danseskole med brukket arm :) Men jeg er enig - kan holde heeelt fint med bare en arm :)

Ha ei god natt :)
Klem fra meg :)

Bo med barn sa...

Så koselig barnerommet ser ut! Jeg vil gjerne se mer:)

Husker godt at det var rart å sende minstefrøken i bhg. Men hun er et veldig godt eksempel på et "barnehagebarn" som er veldig trygg på mennesker og seg selv:)

Kos deg med minstejenta så lenge du kan:)

Heidi sa...

Så flott rommet hennes virker Livy. Gleder meg til å se det i sin helhet.

Hvordan går det med storesøster og gipsen da? Takler hun det greit?

Ha en flott helg alle fire.

Klem fra Heidi

mali-mo sa...

Nydelige bilder fra barnerommet, det så virkelig vakkert ut. Har søkt barnehageplass vi også og får vel svar snart..det er ikke med helt lett hjerte jeg skal sende henne ut i den store verden hehe. Blir nok en hønemor...

Drømmen om en eplehage sa...

Barnehagespøkelset henger over mine skuldre også... Er SÅ redd han ikke skal få plass. Er så redd jeg tør ikke ringe å høre en gang, men lider meg igjennom det til brevet kommer i postkassen.
Her er det nemlig ikke full BH dekning, så håpe er vel større enn det bør være...


Kos deg så lenge du kan!
Klem fra Eplemor
Nyyydelige steminigsbilder fra barnerommet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...