søndag 23. mars 2008

..: Sånn kan det gå :..


Ja en ting er iallefall sikkert - dagen i går ble langt fra så hyggelig som forventet! Den dagen vi skulle bruke sammen med storesøster for at hun skulle få kose seg litt ekstra ble helt andeledes.

Det hele startet med at kafeen vi hadde tenkt å gå på i byen var stengt, Vic har lenge hatt lyst å dra på Lekeland så da fant vi ut at det skulle vi gjøre. Gleden var stor da vi kom dit og hun sprang avsted. Vi hadde vært der i ca 1 time så kommer hun gråtene ned, vi skjønte kjapt at hun hadde brukket armen. Så bar det avsted til legevakt, og så sykehus. Stakkars snuppa, brudd i begge bena i underarmen og opreasjon(full narkose) og greier. Nå har hun gips helt opp til skulderen. Hun var bare så utrolig flink og tapper! Alt gikk veldig fint, og de har virkelig behandlet oss veldig godt - men det var veldig deilig å kunne reise hjem i natt. Det blir kontroll av armen på sykehuset om en uke. (Hvis noen har noen tips til påkledning med gipset arm tar jeg gjerne imot tips - er litt lite kreativ nå kjenner jeg...)

Tusen takk for koselige kommentarer jenter, dere er så herlige!

19 kommentarer:

aase sa...

Nei og nei, dette var da så visst ikke koselig lesing på morgen!!! Stakkars lille jenta!!! Uff det er jo så fort gjort!!! eneste trøsten er jo at det gror forholdsvis fort på disse små!!!

Ønsker hun bare masse masse god bedring!!!

*Camilla* sa...

Uff stakkars liten! :-( Ikke så mange gode tips til påkledning, men singlett er kanskje det enkleste, og en lett jakke over. Masse god bedring til jenta di!! *klem*

liven sa...

Hei!! Stakkars jente!! Litt av en dag for henne. Hun har sikkert vondt nå tenker jeg. Min sønn knakk håndleddet da han stod på snowboard. Men har hadde gips til albuen så han fikk greit på seg jakke. Hmmm...
Håper dere får en bra søndag :O)

Nina sa...

Huffda, stakkars liten! Jakke og skjorte/bluse med litt vide armer er vel det enkleste når det gjelder påkledning (hvertfall noe med åpning foran eller bak). TA PÅ den brukne armen først ved påkledning og TA AV den friske armen først ved avkledning. God bedring til Victoria!

Jorunn sa...

Åhh, uff så leit for både henne og dere..... Håper armen gror fort og greit sammen igjen! *klem*

Anonym sa...

Stakkars lita, (og stakkars mamma!)her blir det vel trøstepremier i store mengder, eller? Du får dra på Nordby i dag og shoppe nye gensere eller skjorter med vide armer. Håper alt er bra med snuppa i dag. Godt de venner seg til sånt ille fort, husker når Henrik måtte bandasjere hele hånda :s
Riktig god bedring og kos dere i dag *klem*sucy

Maya sa...

Uff stakkars lille jenta da....det var jo ikke noe hyggelig lesing. Godt at det gikk bra tross alt - tipper hun får masse kos og at det går bra fremover. De greier seg ofte bedre enn man tror de små. Sarah brakk kragebeinet sitt rett av når hun var halvannet år, og det gikk bare et par dager før hun hadde full teknikk på hvordan hun skulle reise seg opp og leke...

Stor klem til lillesnupp og mammaen og :-)

Sonja sa...

Uff da. Ville bare ønske dere god bedring og en fortsatt god påske!

Ann Hedvig sa...

Huff da, stakkars liten jente, og mamma og pappa. *klem*

Som de andre skriver her, noe med åpning foran eller bak, slik at du får tredd armen inni, er nok det beste.

God bedring til dere og fortsatt god påske!

Fru Fjeldhammer sa...

Neeei, uff stakkars "lille" storesøster!!! Hun kommer aldri til å glemme denne påsken skjønner jeg!?
Har aldri brukket noe her i huset så jeg har dessverre ingen tips.
Masse god bedring til storesøster!!

silje-sin sa...

Huff og huff,stakkars lille! Forstår godt at dagen ikke ble helt som planlagt da.. Må ønske henne masse god bedring jeg også:) Håper dere har en flott påske ellers! Mange klemmer fra silje.

Drømmen om en eplehage sa...

Nei, men stakar lille prinsessen!
Og litt stakkar til mor og far også, det er grusomt å se sine barn ha vondt...

For en forferdelig avsluttning på dagen. En kan si mye rart om det Norske helsevesnet, men jammen er de gode å ha også!

Ang påkledning: Bruk noe som har vid hals, knapping, jakke, skjorte...etc nå til å begyne med. Når hun blir mer komfortabel med gipsen kan du se om det går bra å ha på henne noe annet. Er vel verst å få hånden inn...


Masse, masse god bedring!
Klem

Ann-Cathrin sa...

Uff da!! Stakkars jenta di da!!! God bedring til jenta di!!! Du har så mange fine innlegg forresten, alltid gøy å komme inn å se:) Ha en fortsatt fin kveld!

borghild sa...

Stakkar lita!
Håper og tror hun blir tatt godt vare på!! Høres ut som om du har fått gode tips om påkledning av mange andre her, men jakker/skjorter som kan åpnes foran, må vel være greie kanskje? Samme som på bryllupsdagen når man får håret satt opp, og må ha cardigan e.l. slik at man ikke ødelegger frisyren, uten sammenligning forøvrig... God bedring! Klem B:-)

Trønderpia sa...

Neimen, stakkars lille jenta deres da :(
Det må jo har gjort fryktelig vondt!

Påkledning er vanskelig nå ja. Skjorter er kanskje det enkleste, så man før tredd en og en arm på, uten å løfte arma.

God bedring, håper ikke armen gjør vondt mer nå. Klem

Vita Änglar sa...

Stackars lilla tjejen, hoppas hon blir bra snart!
Det är tufft när de gär illa sig!

Ha de

Drømmen om en eplehage sa...

Er trappen helt ubehandlet?
Da holder det med en god vask med noe fettløselig som kraftvask, salmiakkvann eller min favoritt som er rødsprit. Puss deretter over hele trappen med fint sandpapir for å fjerne nupper og andre ujevnheter. Er det store hakk dere vil sparkle så sparkle i fler omganger og puss fint ned.

Dere bør malen den med gulvmaling da den er mye sterkere enn annen maling.
Første strøket tynner dere ut med 15% Whitesprite, det er da som en grunning. Så maler dere de neste strøkene utynnet. Holder med 2-3strøk på gelenderet, men dere bør ha ett ekstra på trinnene da der er mer slitasje.

Jeg malte ubehandlede furugulv i hele 2.etg i romjulen. Det er mye jobb, men guri så stolt jeg var når jeg var ferdig He,he!
Pass på å puss vekk om der blir nupper mellom hvert strøk ellers vil det henge igjen lo i de senere når du vasker hus.

Hør også med fargehandleren, de har alltid masse luretriks på lager ;)

Lykke til og stå på, det er vel verdt jobben!

Luftslottet sa...

Uff, stakkars liten:)
Det kan neimen ikke ha vært særlig godt nei.
Ha en fin kveld, og god bedrings-hilsen fra meg:)

Ann-Cathrin sa...

Håper det går bra med jenta di! Ligger en award å venter på deg på siden min:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...