onsdag 26. mars 2008

..: Puslerier :..

*Ranuklene er flyttet innendørs, da snøen ellers ville tatt knekken på dem - nå står de på kjøkkenbordet *

Så begynner dagene å bli som vanlig igjen.. Det går utrolig bra med Vic, og hun klarer stort sett det samme som før bare med litt ekstra hjelp i noen situasjoner. Jeg har vært å snakket med dem i barnehagen, og de legger tilrette for henne slik at hun kan være der som normalt. Hun blir hjemme denne uken, så begynner hun igjen neste uke. Det har begynt å klø litt under gipsen, så bestemor skal finne frem en strikkepinne til å klø med *smile*


* Rent og ryddig *

Har puslet litt på kjøkkenet i dag, og har vasket 3 av 4 glasskap. Har tatt ut hyllene og satt de inn slik at de er bak språssene, istede for midt i glasset - synes det ble fint. Fikk plass til de høye champagne glassene og de andre høye tingene vi har til glassene vi samler på. Vi samler på Orrefors sine Intermezzo glass. Har champagneglass, farrisglass og små rødvinsglass. I tillegg har vi vin- og vann karaffel, vannmugge, stettfat og lysestaker. Er utrolig glad i blått, og når jeg fant dette ble jeg helt "in looove". Det passer godt til middags- og kaffeservice vårt også.


* Intermezzo fra Orrefors *

* Rødvinsglass og vinkaraffel*

Må bare atter en gang få takke dere alle for oppmuntrende ord!

*Klem*

14 kommentarer:

Sonja sa...

Takk for kommentar i bloggen (",)
Ser ut som du har det utrolig fint også da! Håper bestemors strikkepinne hjelper!

liven sa...

Godt å høre at ting går fint!! Det der med kløingen husker jeg:)
Da min eldste jente var 5 år knakk hun både det tykke og det tynne benet i leggen. Så da var det gips i åtte uker og gipset helt opp til lysken. Min eldste gutt brakk håndleddet en gang.
Slitsom tid men det var nå over en gang det også!!
Nydelig kjøkken du har og kjempefine glass. Blått er min yndlingsfarge:O)
Ha en fin dag!!

Hanna - Den vita skolan sa...

åh vad fint du har. Hoppas allt går bra med lillans arm. stackarn.
Ha de gott
kram

Anonym sa...

Takk for award :)
Godt å høre at det går bra, og klart ho må i barnehagen selv om hele armen er gipsa - det fikser ho greit som ikkeno´vet du ;)

Bo med barn sa...

Så fint kjøkkenet ditt er.

Stakkars jenta di da. Uff, det er så fælt når de små skader seg. Jeg er skikkelig hønemor og helt håpløs når det skjer noe. Tar meg selvsagt sammen, men det er så fælt! Ønsker henne god bedring.

Og ja, du MÅ ta deg en tur på Bolina!

Lena :)

Lene sa...

Hei, Livy :)

Oj, så flittig du har vært med skapvindusvask. Sånt tar tid. Og de glassene fra Orrefors er knallfine :)

Så leit med armen til lille Vic, da - og så midt i barnas paradis, da... Men godt å lese at det likevel går bra , med henne ;) Godt å få klødd seg når det klør, ja ;)

Ha en fin kveld, Livy :)
Klem fra meg :)

borghild sa...

Kan tenke meg det var litt av et puslearbeid å pusse og vaske hyller og glass... Flott serie dere samler på, tror nesten ikke jeg har sett den før. Selv har vi litt forskjellig, men begynner å få en del fra Rosendahl. Det er jo litt kraftigere glass, men det passer fint hjemme hos oss:-) Ha en fin kveld, så håper vi Vic takler den uventede utfordringen på strak arm! Klem B:-)

Silje sa...

Så fint du har det! Å di glassene var bare nydelige da!!
Håper det hjelper med en strikkepinne til veslejenta di da.

CHRISTINE sa...

åh, jeg elsker å lese bloggen din! kjekt å se andre også som interesserer seg for interiør, blir sååå inspirert av å se alle bildene du poster :D du har så fin stil!

Storeflittig Solveig sa...

Så fin blogg du har! Kjempefine skap, de ble jeg ordentlig misunnelig på! Nå skal jeg sitte med tekoppen og kose meg med siden din!

silje-sin sa...

Først må jeg takke for kjempefin award,tusen takk! Jeg sette STOR pris på det! For et nydelig kjøkken du har! Er litt av en jobb å vaske kjøkkenet,jeg tror alltid jeg skal rekke å vaske alle skapene på èn dag,men er heldig hvis jeg rekker å vaske noen få.. Godt å høre at det går bra med lillemor! Ha en flott uke videre! klemmer fra silje.

Drømmen om en eplehage sa...

Å, det kjøkkenet ser skikkelig lekkert ut!

For noen fantastiske glasskap du har... Jeg liker også at hyllene treffer på sprossene, det ser så mye mer ryddig ut da.

Så flott lille pia tar det hele så bra da. Barn er jammen det til å bli imponert over altså. Alt hva de aksepterer og tåler... Verre med oss voksne av og til.

Ha en fin, fin dag. Klem fra meg :)

tinemor sa...

Så bra at alt er på bedringens vei!
Å kjøkkenskapene ble jo så skinnende og rene.
Du må gjerne komme hit å vaske litt å... he,he

Luftslottet sa...

Oi, lekkert kjøkken! Trodde først det var skap i spisestuen. Rå-lekkert:) Tusen takk for kommentaren:)
Ha en strålende dag

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...