fredag 28. mars 2008

.:: Helg ::.

Så var det fredag igjen - barna er for lengst i seng, mannen står på kjøkkenet og lager deilig mat til oss, og jeg benytter sjansen til å skrive et lite innlegg her på bloggen :-) Jentene og jeg har vært på deilig lunsj hos en kolega i dag som også er hjemme i permisjon med to små barn. Mannen i huset har kommet hjem fra tre dager med kurs i hovedstaden, og det er sååå deilig å ha han hjemme igjen! Legger med et pr stemningsbilder fra stua nå i kveld!


I morgen skal mannen og jeg på "kjærste tur" til Oslo - vi skal overnatte på Grand hotel fra lørdag til søndag - gleder meg supermye! Vi skal møte ei veninne av meg på formiddagen som jeg var mye sammen med da vi Bodde i Bodø - har ikke sett henne på 4 år, så det blir veldig koselig å treffe henne igjen! Det blir litt shopping på dagen(Majorstuen/Bogstadveien regner jeg med), og på kvelden skal vi møte noen venner og ut å spise. Vi skal spise her: http://yayas.no/ blir spennende å se hvordan det er - har fått det anbefalt. Etter at maten er fordøyd skal vi på konsert med The Proclaimers på Jhon Dee - gleder meg super masse!

Ønsker alle som er innom en super helg, kos dere masse!
*Klem*
Ps: Det er ikke sikkert jeg rekker noen blog runde ikveld, men da tar jeg det igjen på søndag;-)

6 kommentarer:

aase sa...

Kos dere så masse masse i helgen!! Den høres jo ut til å bli helt superduper!!!!!

borghild sa...

Hørtes ut som en fantastisk lørdag og søndag!! Lenge siden jeg og min kjære var på en slik tur, men hvis vi nå bare kan få minstemor på skinner på natta, kan vi kanskje få til en helg vi også. Blir jo fort litt lite kjærestetid med to små, men det vet vel dere også alt om...
Kos dere stort ialfall, klem B:-)

silje-sin sa...

Hei:) Takk for kommentar om badet mitt! Jeg er veldig fornøyd med de små vinduene ja,de "pynter litt opp":) Augusta er født 30.11,så da er de ganske tette i alder! Kanskje de kan møtes og leke sammen en gang! Så nydelig med kjærestetur til oslo! Det er jo skikkelig luksus for en småbarnsmor (og far!) Så flott at du klarer å reise fra lillemor også,det tror jeg nesten ikke jeg hadde klart enda jeg altså:) Men det er jo bare fint,og jeg hadde sikkert hatt godt av det:) Ha en flott tur ihvertfall,kos dere masse! mange klemmer fra silje.

tinemor sa...

Åh, det høres deilig ut!!!!
Det er kjempeviktig å ha litt "kjæreste-tid"
Jeg går å drømmer om at jeg og min kjære kan ta noen dager bort fra tre gutter her og.......

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Dere får sikkert en topp tur til oslo. Viktig med kjæreste tid sammen.
God helg!
PS fine bilder fra barnerommet.

Fru Fjeldhammer sa...

Nå har du sikkert shoppet fra deg... og sitter og nyter middag med din kjære.. kos dere masse videre!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...