lørdag 8. mars 2008

God helg!


Ja så er det lørdag formiddag igjen. Mannen er i Hoksund og spiller i bryllup, vic er hos bestemor og lille S sover ute i vognen sin. Ja, tenker det er på tide med en liten oppdatering på meg da *smiler* Kan ikke sitte så lenge da, tenkte å ta en runde med støvsugeren før mini vokner.

I går var mamma, jeg og barna på Plantasjen og shoppet litt blomster; ble tulipaner og påskeliljer på meg - er så koselig med disse blomstene synes jeg! Tulipanene har fått litt potetmel i vannet, noe som gjør at de står mye lenger. Synes det er så kjedelig når de henger med hodet så fort. På Plantasjen traff vi Charlotte og hennes lille V, og det var så koselig - alltid hyggelig å treffe dem! Vet at Charlotte leser bloggen min, og vil utfordre deg til å lage en blog du også! Vet at du har masse spennende å fortelle og fint å vise frem ;-) Er redd du kommer til å bli hekta på dette du også ;-)

Vil med bildene av litt blomster her fra heimen min få ønske dere en riktig fin helg!

...Og sender en stor bunt med tulipaner til alle kvinner på kvinnedagen i dag!

3 kommentarer:

LiNda:) sa...

Så koselig med tulipaner!! :)
gleder meg til å pynte med
blomster i nyhuset jeg!!
ha en fin kveld :)

liven sa...

Hei! Fine blomster og en nydelig osteklokke!!
Ha en fin søndag:O)

Tiril sa...

Endelig på nett igjen, ingenting mistet, juhu..
10dager uten nettforbindelse,helt forferdelig, hvordan klarte vi oss før?Å så lekkert der så ut i stuen din, nydelig osteklokke!
Ha en fin, søndag., p.s vi har sol idag, etter pøsregn i dagevis, for ikke å si ukevis, håper det forsetter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...