søndag 30. mars 2008

Hjemme igjen


Så har Livymannen og hans frue kommet hjem fra storbyen - en flott og utrolig artig tur, selvom regnet tiltider øste ned!
oooooooo
En lettere stresset Livy ble vekket av sin kjære mann på lørdagsmorgen kl 08 - vanligvis pleier Livy å stå opp å mate lille S mellom 06 og 0630, men denne morgenen hadde Livymannen kommet henne i forkjøpet og tatt seg av dette - snille Livymannen skulle la sin frue få en god start på dagen. Lite visste mannen at Livy hadde planlagt å pakke til storesøster, Lille S, Livy og Livymann etter at lille S hadde spist. Livymannens gode hensikter ga en pangstart på dagen, som senere skulle vise seg å bli en dyr fornøyelse!
ooooooooooooooooo
Livy hadde avtalt med bestemor at storesøster skulle leveres 0830, lille S skulle leveres til farmor og farfar kl 0845, og før dette skulle da alt pakkes, barn klespå, spisefrokost og mor og far streife dusjen - for å se akseptable ut når de entret storbyen! Da klokken var 0915 var begge barna levert(med alt som må til for en overnatting utenfor hjemmet *og det er ikke rent lite*)Livymannen med frue satt trygt plasert i en alt for møkkete stasjonsvogn på vei til Grand hotel bare 15 minutter senere enn planlagt - ikke værst!
Livy med mann skulle møte ei god venninde fra studietiden på byporten, og da passet det flott å parkere ved Oslo S.
På vei ut av bilen sier Livymannen
Livymannen: "Vet du hva vi har glemt?"
Livy: "Nei"
Livymannen: "Vet du hva vi har glemt?" med bestemt stemme, og gir et nikk slik at Livy skjønner at hun skal se inn i bagasjerommet på den utrolig møkkete bilen
- - - Bagasjen!
ooooooooooo
Jepp så der sto de da uten bagasje, og det var alt forlangt å kjøre hjem igjen - Som de gode foreldrene de er hadde de fått med alt til barna, men baggen til mor og far sto trykt igjen i loftsuen hjemme. Livy som den praktiske jenten hun er, sto iført altfor slitte joggesko klar for å tråle gatene i tigerstaden. Hun visste selvsagt med en gang at det ville bli lite aktuelt å gå slik til middag og konsert på kvelden - Dermed kunne det ikke bli annet enn en noe større shopping enn først planlagt - Og som forventet skulle det vise seg å ikke bli særlig vanskelig for Livy å finne: Bukser, sko, topp(er - 4 stk), undertøy, sokker og ei bare råååå lekker klokke( kun 399 på Voice og Europe - så den måtte hun ha). Livys beste veninne hadde med sminke og hårstæsj så det gikk supert! Livymannen hadde som den gentelmannen han er bestilt hotelrom på Grand hotel - og jaaa det sto til forventningene. Kl 18 sto Livy fullt oppdresset i nytt anntrekk klar for middag med goooode venner(det skal sies at Livymannen også invisterte i kjempefine bukser og skjorte - og vi riktig skinte der vi sto*blunke*). Middagen på Yayas var utrolig bra, og med Thailandsk stemning med lys, palmer og stråhytter var det en perfekt start på en flott kveld(litt ekstra spesielt var det at innslag med torden og regn ga det hele en uforglemmelig setting - Yayas anbefales på det sterkeste)!
oooooooooo
Konserten med The Proklaimers var veldig bra, tiltross for at Livy og hennes mann kun kunne en sang på forhånd*smile* Kvelden ble avsluttet hjemme hos en kamerat, før to trøtte småbarnsforeldre "praia" en drosje og dro hjem til Grand *flire*
Da klokka var stilt en time frem på søndagsmorgen, de hadde voknet uten barneskrik og frokost inntatt var det noe viktig som manglet - Det var bare så utrolig deilig å komme hjem igjen til de små. Barna så forøvrig ikke ut til å ha merket at Livymannen og hennes kone hadde vært borte og brukt alt for myyye penger, for de hadde kost seg megamasse hos besteforeldrene.
ooooooooooo
Livy og hennes mann var begge enige om at "kjærsteturen" hadde vært utrolig vellykket - om enn litt dyrere enn først antatt *Blunk*

16 kommentarer:

borghild sa...

Så gøy dere hadde det, det høres iallfall sånn ut!! Ganske godt gjort å glemme bagasjen, men dere gjorde jo det beste ut av det!:-) Og litt shopping stod det vel på tapeten uansett, man kanskje ikke så mye??:-)
Skjønner det var godt å komme hjem også, det er rart at selv om en ønsker seg aldri så mye alene- eller kjærestetid, så kan en ikke vente med å komme seg hjem:-) Klem B:-)

Fru Fjeldhammer sa...

*LOL* Jeg lo så tårene spratt her jeg nå... for en vellyket tur!! Menn altså, har vi damene ikke oversikt så er det "kjørt" *S*

Godt med litt nye klær da, og ny lekker klokke... dette er minner dere kommer til å ha med dere lenge og godt dere enda kunne le av det!!

Ha en fortsatt fin søndagskveld!!

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Vi klarer stort sett å ha orden på det meste når det gjelder barna, og glemmer av og til oss selv!
Det var da bra det ble en shoppingrunde på deg, selv om det sikkert ble dyrere enn planlagt..
klokken så jo bare rålekker ut!
:O)

Lene sa...

så vakker blogg du har! Hyggelig å stikke innom her!

Monica sa...

Huff da *fnis* Men virker som om helgen ble ganske så bra likevel. Noen ganger er det spontane best (eller noe sånt). Uansett bra dere klarte å nyte turen til det fulle tross bagasjemangel, er jo ikke ofte småbarnsforeldre har sånne "pauser".
*klem*

Drømmen om en eplehage sa...

Så Herlig!

Kjenner jeg blir en smule missunnelig her jeg ligger.
Eplemannen gikk rundt her en dag og sa, Der er det lenge siden vi har vert, DEr er det lenge siden vi har vert, DER er det lenge siden vi har vert, DEEER er det...
JA, der er lenge siden vi har vert noen plass sa jeg.

Vi var så flink til å prioritere det ofte for bare litt over ett år siden, men husbygging og lillebror har slukt all tid siste året.Dette innlegget ditt er dråpen som skulle til for at vi nå SKAL prioritere bare OSS i nær fremtid.

Takk for en herlig historie og påminnelse, Livy. Klem!


Kom på du spurte om lysekronene min. Det er en gave fra Eplemannen, men vet den er kjøpt hos www.gammelsjarm.no

Luftslottet sa...

Måtte le litt, da jeg så dere hadde glemt bagasjen:) Tusen takk for hyggelig kommentar, og ha en fin start på uken:)

christinasinteriør sa...

Hei!
Nydelig blogg og nydelige barn!
Hha ei fin ny uke!

silje-sin sa...

Morsom opplevelse,og herlig fortalt! da kommer dere ihvertfall til å huske denne turen for bestandig:) Og moro med shopping da:) Vi har faktisk vært på kino i kveld,første "daten" siden augusta ble født! Så det var på tide.. Lillemor vil nemlig ikke ta flaske (eller ville ikke den ene gangen vi har prøvd...) så da har det vært litt styrete å skulle reise ut synes jeg! Men nå sovner hun i 20-tida,og da er det jo ikke noe problem. Var deilig å komme seg ut litt,og bare være kjærester:) Ha en flott ny uke,så "snakkes" vi nok snart:) mange klemmer fra silje.

Mamma Millan sa...

å härligt!!!
Låter som en trevlig tid!!!!

~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~
¨¨¨¨¨¨¨¨¨`·.,(¯`·´¯)¨¨¨¨¨¨¨¨
¨¨¨¨¨¨¨¨¨(¯`·´¯).·´¨¨¨¨¨¨¨¨¨
~♥ W I T H`·.,.· L O V E ♥~
¨¨¨¨¨¨¨¨¨Mamma Millan¨¨¨¨¨¨¨¨
~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~¨~~

Trønderpia sa...

Hehe, nå måtte jeg le, tenkt å glemme bagasjen. Huff, da tror jeg at jeg hadde tatt til tårene jeg.
Men dere klarte jo å få det moro uansett, kjempegøyal lesing :)

Høres ut som om dere har kost dere godt, deilig med en sånn kjærestetur. Det tror jeg jammen meg at jeg skal prøve å få til snart jeg også. Ble inspirert nå.

Må forresten fortelle en historie angående det å glemme bagasjen.

Da min lillesøster skulle konfirmeres, kom vår storesøster hjem for å ta del i den store festen. Storesøster og mannen bor 30 mil unna oss.
Etter hilsing og klemming, begynner søster og mannen og pakke ut av bilen. Og hva oppdager de mangeler? Jo, finklærne som hang så pent ute i gangen. Begge var overbevist om at den andre hadde tatt det med.
Dette var lørdag ettermiddag, og ingen butikker var åpne, nå var gode råd dyre.
Løsningen ble denne: min onkel med familie, som bor i samme by som min søster og som også skulle komme i konfirmasjonen, men som ikke hadde reist ennå, dro til min søsters leilighet.
Der knuste han ruten i inngangsdøren, fikk låst opp døra og hentet klærne og spikret en plate over det knuste vinduet, før han reiste.
Dette gjorde han unna på få minutter, han var jo livredd for å bli arrestert for innbrudd, stakker :)
En morsom historie i ettertid, men neppe så moro for min onkel, der og da :)

Ha en finfin mandag! Klem

tinemor sa...

Så bra dere kozte dere.
Og ang. glemt bagasje.... sikker på at det ikke var litt planlagt........ he,he
Deilig med nye klær da, selv om det kankje rev litt i lommeboken.
Ja, ja, det ble jo et artig innslag i historien din.

liven sa...

Hei! Høres ut som du har hatt en kjekk helg:O)
Så gøy å bli fornyet fra topp til tå:O)Hihi...
Kjempelekker klokke!!
Ha en fin dag:O)

Lene sa...

Fantastisk morsom å få være med Livymannen og kona på skikkelig tur!!! For en flott kveld dere hadde! Du gav meg forøvrig en superduper ide! Glemme bagasjen når man skal på tur, hihihiiiiii :) Og så bare shoppe en hel masse ny bagasje ;))

Og den klokka!!! It`s to die for!!! Utrolig lekker!!!

Kos deg masse i kveld. med både Livymannen og Livyungene :)

Goood klem :))

Heidi sa...

Nå ler jeg nesten så jeg griner. Tenk å glemme bagasjen da. :fnis: Men det sier jo bare hvor fokuset deres ligger i grunnen. Nemlig at barna skal ha det de trenger.

Høres forøvrig ut som en kjempeflott kjæreste tur. Nye, klær, god mat, konsert og gode venner, ikke mye som er bedre enn det. ;0)

Ha en flott dag.

Klem fra Heidi

Os klanen sa...

Herregud for ein tur.....:) Skikkelig herlig!!! Det er bare dere to som havner i sånne situasjoner.Hihihi :) Du er så flink til å blogge :)

Savner deg

Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...