torsdag 6. mars 2008

Loftstuen


Tenkte å vise noen bilder fra loftstuen i dag. Dette rommet er langt fra ferdig, men det kommer seg stadig. Rommet brukes mest av barna, men vi voksne sniker oss opp her etter at barna er i seng *smiler* Ønsker å ha en litt landlig stil med innslag av det maritime. Og Grand desig tekstilene passer godt her.
pute og pledd fra Grand designnydelig rødt pledd med hvite stjernerPleddet er like pent på vranga

Dette har blitt det rommet i huset med mest farger, og den røde sofaen gjør seg veldig godt som blikkfang synes jeg. Veggene er malt med fargen "cafelatte" og gulvet er laminat eik. Dører og vinduer er hvite. Vi har to "arker" på taket - så rommet er 30 kvm og det er ikke skråtak her, med andre ord; God plass! I andre enden av det som vises på bilde her har vi en kjempefin balkong med overbygd tak(dette kan ses på bildene som er tatt av huset ute - kommer bilder fra balkongen senere). Av møbler er det meste fra Ikea: Tv-benk, bokhylle og skrivebord er Liatorp og stolen er en Ektorp. Bordet er fra Fagmøbler, og er kjempekjekt i og med at det er med to kurver, bordet har også to små skuffer. Sofaen er en sovesofa fra Bohus.Ei vakker lykt med lysslynge i har fått lov å bli igjen etter julen, synes den gjør seg godt her og at den ikke er så veldig "julete"


Gardinene er en egen historie, de er fra Lene Bjerre og er aldeles nydelige. De har ligget trygt i skapet hos min mor i 4 år. Stoffet ble i utgangspunktet kjøpt for å ha på en lekker sengehimmel der vi bodde tidligere(nå har vi skråtak og kan desverre ikke bruke dette nydelige opphenget til sengehimmelen). Da jeg først hadde fått stoffet i hus, og hadde betalt myyyyye penger for det, hadde jeg ikke råd til å bruke det til himmelen *rødme* Kjøpte noen billige fag på ikea som gjorde nytten like fint. Men nå når det nye huset kom opp viste det seg at jeg hadde kjøpt nok stoff til 4 lengder *rødmer igjen* (Nei, er i grunnen ikke så flink til å beregne)! Men iallefall, det har kommet maljer i gardinene og nå pryder de loftstuen til min store glede for øyet!


*vakkre detaljer*Har ellers noen nydelige rammer som jeg kjøpte da Vic var baby. Har to stk så den ene får bli lille S sin når vi får vært hos fotografen og tatt bilder når hun er 6 mnd.


*En vakker sløyfe pryder den øverste delen av rammen*


*Lille Vic i mammas kjole*


*vakker*


Vi har nydelig vær her i dag - vårfølelsen forsvant i går kveld og snøen lavet ned, men nå skinner solen og det er bare så vakkert - blir tur i dag ja! Ikveld skal jeg på perfect home party - gleder meg masse!

Tusen takk for alle de koselige kommentarene, og greengate koppene har vært med til frokost i dag *smile*


God torsdag til dere alle!


Et lite Ps:

Lille S har smakt på grøt for første gang i dag(fant ut at det var på tide, hun har voknet 2 ganger hver natt en uke nå, og det ligner ikke henne)hun synes det var spennende, og ville gjerne ha mer *smiler**Spennende med grøt*

Hva er vel mer naturlig enn å få sin første grøt i en nyyydelig kopp fra greengate *smiler*

10 kommentarer:

Camilla :-) sa...

Det ser så flott ut!!!

Ann-Cathrin sa...

Du har det virkelig flott!!!Koselig loftstue og så mange vakre detaljer:) Ha en fin dag!

liven sa...

Så fin loftstue du har:) Sååå fine de grand tekstilene.
Liker så godt sånne maritime detaljer..... i dag regner det her igjen......som normalt!!
Så nå vil jeg bare vente på VÅR!!!
Ha en fin kveld på perfect home- Jeg var i forrige uke og venter på et par ting. Kjøpte bare en knaggerekke og to telysglass....men det var mye fint der!!!

LiNda:) sa...

så fint det ble med de gardinene & nye tekstilene :)

artig med perfect home party!!

Fru Fjeldhammer sa...

Så fint du har det.
Søt lita tulle som liker grøt ser jeg... nydelig!
Lurer fælt på hvor du har kjøpt de nydlige "blomstrete" koppene fra Greengate? Har lett på nett, men finner de ikke...sukk
Ha en fin dag!

Fru Fjeldhammer sa...

Tusen takk for svar.
Da blir det en reise til Halden i påskeferien.. Mine foreldre har hytte i Fredrikstad så det passet jo bra!!

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Så fin loftstue. Ser forresten ut som samme sovesofa som vi skal få i neste uke fra Bohus. Gøy med litt fargeklatter innimellom!
God helg! :O)

Emmeline sa...

Nå har jeg sittet her og kost meg lenge på bloggen din...Dette er jo HELT i min ånd. Deilige Greengate ting du har skaffet deg, og ikke minst knallkoselig loftsstue med lekre detaljer fra Grand. Virkelig superflott syns jeg!!!

De gardinene fra Lene Bjerre var bare fantastiske, om de var dyre så var de iallefall ufattelig lekre...De må du bare være stolte av. I det hele tatt en utrolig flott loftstue som jeg hadde kost meg veldig i.... Håper dere får en deilig helg:) Håper lillemor koser seg med grøt og ikke får vondt i magen. Syns i grunnen det var problemet når de endelig var mette...da var det bæljing fordi de ikke var vant til grøten som romlet rundt inni magen, hehehe.
Det er heldigvis slutt nå da:)

silje-sin sa...

Så flott loftstue dere har! Fint med litt farger! Jeg har faktisk også vist litt bilder fra min loftstue i dag:) Så bra at lillemor likte grøten,det er jo ikke noen selvfølge! Ha en riktig god helg! klem fra silje.

Dinah sa...

For en koselig loftstue!Har selv maken sovesofa. Men lurer på, nupper deres sofa seg? vår har nuppet seg så at den ikke er mye fin lenger. Er drøyt to år gammel.Men begynte nuppe seg veldig tidlig.
Flotte green gate ting du har handlet det. SIkler selv på disse tingene, er så mye fint. Deilige farger og nydelig kombisjoner! Nydelige LB gardiner! Håper din lille pike sover bedre nå med litt grøt i magen. :) GOd helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...