torsdag 20. mars 2008

..: God påske :..

* Vic har malt påskeegg - de små er kjøpt *


I dag er det skjærtorsdag, og det har vært en nydelig dag i dag! Litt kjørlig, men det er jo bare å kle på seg godt. Vi har vært i skogen i fire timer sammen med et vennepar og deres barn. Vi har brent bål, grillet pølser, spist kviklunsj, drukket brus og lekt og kost oss masse!


* Deilig tur i skogen i dag *
Ellers var huset ferdig pyntet igår med det vi har av påskepynt - ikke allverdens mye men helt greit. Det meste er hjemmelaget og det synes jeg er så koselig!

* En tovet kylling, som Vic laget i fjor *
* En søt liten kylling - laget i år *

Vi skal være hjemme i påsken, men vi får kaffebesøk i morgen ettermiddag og på lørdagskvelden skal vi til et vennepar, og Vic skal overnatte - hun gleder seg masse! Søndag skal vi til svigers på middag og mandag er ikke planlagt enda - deilig å kunne bruke fridagene til å få besøk og besøke gode venner!Tusen takk for alle de koselige hilsnene i bloggen:-)

Vil med dette ønske alle som er innom bloggen min en riktig:

GOD PÅSKE!


7 kommentarer:

Anonym sa...

Koselige påskebilder :-) Var vel bedre med skogtur enn harrytur i dag tenker jeg *fnis*
Ha en fortsatt god påske!!

Fru Fjeldhammer sa...

Flotte påskebilder. gøy med litt pynt.. har ikke så veldig mye her i huset, blir liksom ikke helt fortrolig med fargen gult!
kos med skogtur da..
kos dere videre, god påske
klem

Bo med barn sa...

Hei.

Høres ut som om dere har hatt en flott dag! Deilig å være på tur med gode venner og barn. Her blir det hvitere og hvitere, både ute og på vaskerommet:) Liker best at det blir hvitt på vaskerommet. Ikke ute!! Jeg er klar for VÅR!

Kos dere videre i påsken.

Klem Lena:)

Tiril sa...

Herlige påskebilder, her har vært et drittvær, men jeg kommer meg ikke ut likevel, ligger med ischias, kan ikke gå på høyre foten, håper det går over av seg selv, var hos kiropraktor før påske, men ting har forverret seg, er opperert for prolaps tidligere, så jeg er ikke høy i hatten.
Så mine prosjekt får vente, håper mannen i huset får tatt gulvet, vi får se.

Inredningsgalen sa...

Vad härligt det ser ut att vara kring elden!!! Älskar att vara ute i naturen. Tyvärr är inte vädret det bästa här för tillfället, regn och blåst!
Glad påsk på dig!
KRAM

Karna sa...

Så utrolig koselig det så ut! Masse fin påskepynt hadde du også!

God påske til deg også!

borghild sa...

Så ut som om dere hadde en kjempekoselig tur i går! Vår planlagte storsammenkomst med grilling og eggkoking i dag gikk dukken pga det dårlige været, men vår familie (svigerforeldre, svogere, svigerinner, nieser og nevøer) koste oss likevel - selv om vi måtte kose oss innendørs istedenfor ute...
Synes også det er så gøy å få og gå på besøk i påsken, har liksom god tid til det da!
Det er forresten noen veldig skjønne barn dere har!!:-) Klem b:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...