søndag 2. mars 2008

En nydelig søndag!


For en flott dag det har vært i dag! Først en laaaaang tur i go' været, så kaffe latte og kos i solveggen! Kan det bli bedre? *Neppe* Den første dagen i år som hele familien har kost seg ute, og hvor vi har fått skikkelig vårfølelse! Må nok shoppe noen blomserløk å sette i pottene mine på hver side av døren nå. Lyngen som har stått der i vinter ble kastet i dag, da den ikke så noe særlig ut lenger.

Etter at vi hadde kost oss masse ute tok vi turen i bursdagsselskap til tremeningen til barna, vi fikk pølser og deilige kaker, og har kost oss masse hos dem! Så hyggelig å besøke familien!

Ny uke og nye muligheter ligger foran oss, har noen planer - bare hyggelige planer, og i morgen begynner vi med besøk hos et vennerpar(når mannen er ferdig på jobb). De har hatt dåp på tvillingene sine i dag, og vi skal dit på "resteparty". Gleder oss masse! Ønsker dere en fiiin ny uke alle sammen!

Og atter en gang, tusen takk for alle de hyggelige kommentarene dere legger igjen her!


*Klem*

3 kommentarer:

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Å så deilig at det begynner å bli vår! Gleder meg til å nyte dager ute i hagen! Var et solglimt her i dag også, men det er ganske kaldt ute.
Ha en fin uke!
:O)

Dinah sa...

Å det hørtes ut som en deilig søndag. FIkk vårfølelse bare av å lese om det :)
Idag har det vært strålende vær men har ikke fått sjansen til å nyte det. Imorgen derimot da skal vi ut å luftes ;)
ha en fin søndag!

Monica sa...

En sånn deilig familiedag har vi også hatt. Det gir virkelig litt overskudd å ha det så koselig med de små (og mannen selvfølgelig, he he). Ha en fin uke :)
Klem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...