fredag 14. mars 2008

..: Fredag igjen :..

Hjemme med begge barna i dag, og vi koser oss masse - blir nok litt maling av egg til å ha på riset til påske i dag tenker jeg! Har tatt noen bilder av det som er på kommoden i stua i dag. De nydelige blanke påskeeggene er fra Lisbeth Dahl http://lisbethdahl.dk/ og jeg synes de er så utrolig vakkre! Er ikke så mye påskepynt vi har, men det jeg liker aller best er det Vic har laget *love* Kommer bilder etter at vi har pyntet i helgen. Er forresten glad for å se at det er flere som hører vakkre ting rope etter seg i butikken *smile**sjenken i stua**elsker denne "klokka"**Eggene fra Lisbeth Dahl**Denne har jeg arvet av min farmor og farfar*


I morgen skal jeg og mamma til Strømstad for å kjøpe gardiner til rommet til lille S - Hörnan http://www.hornan.com/ har bare så utrolig mye lekkert, og for meg som ikke kan sy er det supert at de gjør det for meg! Masse lekkre stoffer både til gardiner og møbler i alle farger og kvaliteter! De fører også de herlige Grand tekstilene http://www.svptextil.se/! Blir nok mye folk i Strømstad i morgen, men vi har hele dagen og kommer til å kose oss masse! Gleder meg til en tur sammen med mamma, og uten barn!Ønsker dere alle en herlig fredag!

*Klem*


Ps:Yes! Er klar for gullrekka i kveld jeg *smiler*

7 kommentarer:

silje-sin sa...

Så mye fint du hadde på sjenken din,og påskeeggene var jo helt fantastiske! Er så deilig at det er fredag,sola skinner,og snart påskeferie! Og gullrekka på tv ja:) Ha en flott tur til Sverige i morgen,gleder meg til å se hva du kommer hjem med:) God helg! klem fra silje.

Jorunn sa...

Så mye lekre ting dere har i huset deres, alt er så gjennomført og stilfullt... *sukk* Veldig gøy å følge med i bloggen din, du tar så fine bilder! God tur til Sverige, koselig med en sånn mamma-tur :)

liven sa...

Hei!1 Så fine ting du viser....eggene var jo bare nydelige:)
Ha en fin tur til Strømstad!! Heldige deg!!
God helg:O)

♥ Harmoni Interiør ♥ sa...

Det er så mye lekkert fra Lisbeth Dahl. Kjempefine de eggene! Ha en flott påskeferie!
:O)

Ann-Cathrin sa...

De eggene var bare lekre ja!!:) Ha en super helg:)

Maya sa...

Så utrolig kule egg - tror ikke jeg skal kikke på linken engang for da siver det vel bare vips på visa'en her :-)))

Kos deg på tur!!!! Og ha en superduper påske!!

LiNda:) sa...

hejhej! :)
joda, ble litt ull klær shopping,
skal ha party til høsten å! :)
kan tenke meg dere hadde en fin tur til strømstad også?? kjekt å ha med mor på tur:) hadde lurt med svigermor på ullparty jeg.. *fnise*
Prøvde forresten å hilse på dere utenfor M her om dagen :)
*klem*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...