tirsdag 4. mars 2008

Tirsdag!

Enda en deilig dag her på østlandet! Solen skinner, men enda er det litt kaldt. Mot lunchtider er det på tide å kle på lille S og gå seg en tur. I går midt på dagen var barna og jeg ute i 3 timer og koste oss masse. Vi kledde godt på oss, og tok med oss noe tørt brød for å gi til endene. Det er et stykke å gå til endene, og på veien gjennom skogen fikk vi kjenne vårfølelsen! Etter vi hadde gjort det, gikk vi innom butikken og kjøpte oss en sjokolade og noe å drikke. Som Vic koste seg- det var tydelig at dette var stas! Synes hun var veldig flink til å gå(vi gikk laaangt), og hun var så opptatt av alle de deilige lydene som er ute i naturen nå. Vi plukket greiner med knopper og tittet etter vårtegn - kjempekos! I dag er Vic i barnehagen, så i dag blir det lille S og jeg som får ta turen, blir nok en litt annen rute i dag og et litt annet tempo(mor forsøker å trimme litt;-))


Tusen takk for de skjønne kommentarene jenter - det er så hyggelig!

Ønsker dere en fin tirsdag!

2 kommentarer:

aase sa...

Så flotte bilder, vårstemning ja, selv om det er litt kaldt her idag!!

Har samme kamera som deg, er knallfornøyd!! Har en tamrom 90 mm fastlins i tillegg til 15-55!! 90linsa er knall til portretter!!!

Kos deg masse ute nå det er så fint, jeg må jobbe jeg.....buhu

silje-sin sa...

Det hørtes og så ut som en helt nydelig tur! Jeg er så glad jeg bor på østlandet ift været:) Augusta og jeg har gått tur i dag,men været så visst bedre ut enn det var,det blåste helt forferdelig! I morgen er det visst meldt snø.. Ha en flott kveld! klem fra silje.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...