søndag 16. mars 2008

..: Søndag :..

*En herlig bunt med tulipaner *

For en herlig dag! Solen skinner fra skyfri blå himmel, og det er bare såååå vakkert ute! Det har vært et par minusgrader i natt så det er ganske kaldt enda, men utpå dagen kommer det til å bli perfekt! Håper at påskeliljene mine ute på svalegangen har klart seg. Var innom Plantasjen i går, og der hadde de fått noen flotte ranukler i potte, heldigvis tok jeg den inn i går for den tårler ikke frost! Ellers ble det noen perleblomster, tulipaner og påskeliljer med hjem for å pynte litt opp til helgen.
* Endelig fikk jeg tak i perleblomster *

* Iløpet av dagen er det nok fine utsprugne påskeliljer på denne*

Nydelig tur til Strømstad i går, mamma og jeg koste oss masse med å kikke i butikker, shoppe og spise deilig mat! Været her hjemme var dårlig da vi dro, men da vi kom frem til Strømstad skinte solen og det var riktig vakkert! Fikk shoppet gardiner da *glise* På barnerommene blir det lystette lifter i offwhite, rosa og grønne ruter(kommer bilder når gardinene har kommet). I gangen på hver side av inngangsdøren bestilte jeg grå/brune lifter i lin med hvitt mønster - det mønsteret var utrolig lekkert! Så jeg fikk kjøpt/bestilt alt det jeg kom for! Også... som vanlig ble det med litt mer hjem... 5 meter av ei aldeles nydelig kappe som kommer til å passe perfekt på kjøkkenet hos oss!

*Ei nydelig hvit kappe med brodert monogram på - den er hvit med beige broderei, men litt vanskelig å se da bilde ble litt dårlig*

Idag blir det en lang tur ut i det gode været, håper å finne noen vårtegn, mate ender og plukke inn ris til å ha de malte påskeeggene i.


Ønsker alle en riktig fin søndag!
*Klem*

8 kommentarer:

liven sa...

Fine planter og kjempeflott kappe!! Nydelig vær her hos oss i dag også. Må komme oss ut på tur vi også:)
Ha en fin dag:O)

Tiril sa...

Rart, satt akkurat og tittet på bloggen din ,mens du nok var inne hos meg. Ha en kjempefin påske, takk for kommentar.

borghild sa...

Det var en utrolig flott kappe du hadde kjøpt, blonde OG monogram, kan det bli bedre??:-) Likte veldig godt de eggene i glassklokka også, og gleder meg til det kommer bilder av det du hadde bestilt!
Kos deg i sola, vi er akkurat kommet hjem fra en deilig tur, og om ikke lenge skal vi ut på hytta til min svogers familie på grillmat:-) Fin søndag!
Klem B:-)

Heidi sa...

Tusen takk for koselige kommentarer i bloggen min.
Så nydelige tulipaner du har kjøpt. Jeg har ikke kjøpt noen av dem enda jeg. Synes de blir så stygge fort, har du tips som gjør at de holder seg lengere?

Påskeliljene mine holder på å springe ut nå. De er så utrolig nydelige altså. Har tatt noen bilder som jeg skal legge i bloggen senere.

Håper du og dine har en flott søndag.

Klem fra Heidi

Bo med barn sa...

Hei.

Ser det er fler som har vært på shopping:)) Flott fangst her også!

Ønsker deg en fortsatt flott søndag! Dette har vært en nydelig helg. Så flott vær!

Lena :)

Drømmen om en eplehage sa...

For ett lekker stoff du har fått tak i! Kan jeg spørre hvor det er fra?

Du har det så koselig. Kjempe stemning i bildene dine fra sjenken og de LD eggene tror jeg at jeg må på jakt etter i morgen. Kansje noen har gjemt seg unna bare for meg...? Lov å håpe!

Perleblomster er for meg selve stadfestelsen på at våren er kommet.Så det er en stor mulighet for at det blir mer enn eggejakt i morgen;)
Sneklokkene er jo forlokkende de, men de lurer seg gjerne opp før snøen er helt borte...

Håper du får en flott start på påskeuken!
Klem fra meg.

Ingrid sa...

Hei! Så fin blogg du har! Jeg synes loftstua di var så koselig - skikkelig herlig med det røde!
God påske!

Ann-Cathrin sa...

Du har virkelig mye fint på bloggen din:) Blir gøy å se gardinene du har bestilt og kjøpt og! Fortsatt fin søndag:) Her har det forresten også vært utrolig fint vær i dag, men nå blåser det, sludder og er kaldt ute...fysj og fy!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...